Jaar Opleiding Spirituele Ontwikkeling

buitengewone doorbraken, diepe transformatie en een gevoel van Thuis komen

Z

De uitdagingen in je leven wil je transformeren

In je leven loop je tegen uitdagingen aan, waar je een dieper inzicht in zoekt. Ook wil je deze blijvend en diepgaand transformeren.
Z

Jij wilt je spirituele talenten ontwikkelen

Er zit meer in je, dan er nu uit komt. De spirituele talenten die nog verborgen zijn wil je omhoog halen. En, in je bedrijf gaan gebruiken.
Z

Je bent nieuwsgierig naar je spirituele missie

Je weet dat je iets komt doen op aarde, misschien heb je dit in vorige levens ook al gedaan. Doe je dit nu al, of is er meer?

Jaaropleiding

Tijdens deze diep transformerende en ongelooflijk gave jaartraining leer je stap voor stap worden wie je wérkelijk bent. En ga je ervaren, wat je eigenlijk op aarde komt doen. Je wordt vooral opgeleid tot een Krachtiger versie van jezelf – en je leven wordt mooier dan je je nu durft voor te stellen

Je leert bijvoorbeeld hoe je verbinding maakt met het Archief van je ziel en met je spirituele Gidsen die je hier in begeleiden. Je gaat werken met Energie, met Kristallen en nog zooveel meer. Hierbij ontvang je een online training. En zijn er verschillende groepsdagen, zowel tweedaags als eendaags. Live en online.Ook het online werken is verbazingwekkend, bijna magisch, krachtig!

Na deze Jaartraining kun je verder met de opleiding tot Spirituele Transformatie Coach. Waarin je leert worden wie je bent – ook als Coach.

Dit is wat de Jaartraining voor je doet:

  • Alles in je leven (en bedrijf) stroomt krachtiger
  • je ervaart een gevoel van diep Thuiskomen op aarde
  • je krijgt meer inzicht in wie je écht bent en wat je ziele-talenten zijn
  • je voelt je verbonden – met mensen om je heen en met de spirituele wereld
  • oude pijn uit dit leven, vorige levens en generaties (7 voor en 7 na) heelt en transformeert

 

Het archief van mijn ziel

Voor mij was het een gevoel van Thuis komen, de eerste keer dat ik bewust verbinding maakte met het Archief van mijn ziel.

Uit nieuwsgierigheid begon ik hiermee. Eigenlijk omdat iemand tijdens een reading tegen mij zei:”Hey, jij leest vanuit het Archief van je ziel!”.  Voor mij was het heel gewoon om tijdens een soulhealing of coachings sessie “ergens” informatie en inzicht vandaan te halen. Voor mij was het heel gewoon dat ik altijd het juiste inzicht van mijn spirituele Gidsen doorkreeg. Of de energie kon sturen, waarmee mijn klant diep transformeerde en weer verbonden wordt met verloren deel van de ziel.

Pas later ontdekte ik, dat niet iedereen dit kan. Ik ben me gaan verdiepen in mijn natuurlijke kracht om mensen in te wijden in de wereld van de Akasha. en sta iedere keer opnieuw verbaasd over de immense kracht en schoonheid. Buitengewone doorbraken … het ontroert me keer op keer!

Iris Boonstra – Transformatie Coach voor vrouwelijke Lichtwerkers

Ben jij klaar voor buitengewone Transformatie en krachtige Flow?

Vraag een Orienterend Gesprek aan!

Omdat deze Jaartraining en ook de Opleiding tot Spirituele transformatie Coach niet voor iedereen geschikt is, plan ik vantevoren met iedereen die belangstelling heeft een vrijvblijvend gesprek in (online)

We kunnen elkaar leren kennen en ik kan je meer vertellen over de Opleiding.  Je ontvangt vantevoren een vragenlijst, waarmee ik je alvast uitnodig na te denken over de thema’s die we tijdens de opleiding behandelen. Zodat je ook hiermee alvast een indruk krijgt.

Ik hoor graag van je! Laat hier je gegevens achter, dan neem ik snel contact met je op. 

De eerst volgende groep start weer in Oktober 2020