Akasha Kronieken: 2-daagse (Online) mini retreat

buitengewone doorbraken, diepe transformatie en een gevoel van Thuis komen

Z

De uitdagingen in je leven wil je transformeren

In je leven loop je tegen uitdagingen aan, waar je een dieper inzicht in zoekt. Ook wil je deze blijvend en diepgaand transformeren.
Z

Jij wilt je spirituele talenten ontwikkelen

Er zit meer in je, dan er nu uit komt. De spirituele talenten die nog verborgen zijn wil je omhoog halen. En, in je bedrijf gaan gebruiken.
Z

Je bent nieuwsgierig naar je spirituele missie

Je weet dat je iets komt doen op aarde, misschien heb je dit in vorige levens ook al gedaan. Doe je dit nu al, of is er meer?

Archief van je ziel: Akasha Kronieken

Tijdens deze diep transformerende 2-daagse mini retreat leer je de basis van het werken met het archief van je ziel. 2 krachtige dagen “Soul -time”. Live of online. Ook het online werken is verbazingwekkend, bijna magisch, krachtig!

Je leert hoe je verbinding maakt met de Akasha Kronieken en met de spirituele Gidsen die je hier in begeleiden. Ook laat ik je kennis maken met het Archief van de aarde, een spiritueel archief van jouw talenten en kracht. Hierbij ontvang je een online training.

Dit is wat (live of online) werken met de Akasha voor je doet:

  • Alles in je leven en bedrijf stroomt krachtiger
  • de meest “toevallige”, prachtige dingen komen moeiteloos op je pad
  • je ervaart een gevoel van diep Thuiskomen op aarde
  • je krijgt meer inzicht in wie je écht bent en wat je ziele-talenten zijn
  • je voelt je verbonden – met mensen om je heen en met de spirituele wereld
  • oude pijn uit dit leven, vorige levens en generaties (7 voor en 7 na) heelt en transformeert

 

Het archief van mijn ziel

Voor mij was het een gevoel van Thuis komen, de eerste keer dat ik bewust verbinding maakte met de Akasha Kronieken.

Uit nieuwsgierigheid begon ik hiermee. Eigenlijk omdat iemand tijdens een reading tegen mij zei:”Hey, jij leest vanuit de Akasha!”.  Voor mij was het heel gewoon om tijdens een soulhealing of coachings sessie “ergens” informatie en inzicht vandaan te halen. Voor mij was het heel gewoon dat ik altijd het juiste inzicht van mijn spirituele Gidsen doorkreeg. Of de energie kon sturen, waarmee mijn klant diep transformeerde en weer verbonden wordt met verloren deel van de ziel.

Pas later ontdekte ik, dat niet iedereen dit kan. Ik ben me gaan verdiepen in mijn natuurlijke kracht om mensen in te wijden in de wereld van de Akasha. en sta iedere keer opnieuw verbaasd over de immense kracht en schoonheid. Buitengewone doorbraken … het ontroert me keer op keer!

Iris Boonstra – Soul- en transformatiecoach voor spirituele ondernemers

Ben jij klaar voor buitengewone transformatie en krachtige flow? Reserveer dan nu je plek!

Superfijn dat jij er ook bij bent! De investering voor deze levensveranderende 2-daagse bedraagt normaal slechts €447,-.(ex Btw).  Inclusief werkboek, energetisch presentje, heerlijke lunch, koffie en thee. Plus een overnachting met diner en ontbijt. Kort na jouw reservering ontvang je een bevestiging en betaalmogelijkheid. Na de training ontvang je toegang tot de leermodules en de online community met gelijkgestemde soulmates

Op 2 en 9 Mei 2020 start er een krachtige online 2daagse voor slechts €127,-. 2 dagen online leren werken met de Akasha Kronieken. 2 dagen compleet verzorgd … alleen de heerlijke lunch van de Poort moet je missen.

Wil je daarna toch nog de live dagen (en deze overheerlijke lunches en diner) mee maken? Dan krijg je hierop €80,- korting. Wilde je deze toch al meedoen, dan betaal je dus voor deze 2 online dagen bijna niets!

Data voor het najaar 2020 voor de live dagen volgen deze zomer. Laat voor informatie of opgave  je gegevens achter.  Dan neem ik z.s.m. contact met je op. Ik verheug me op je bericht!