Business coach Zwolle

De business coach in Zwolle voor spirituele ondernemers. Een succesvol bedrijf opbouwen, zoals dit bij jou als spirituele ondernemer past!

Soul Based Business Academy Zwolle

Ben jij een spirituele ondernemer en wil je vanuit jouw spirituele missie een succesvol bedrijf opbouwen? Je missie voluit leven en daarmee je geld verdienen? 

Uit eigen ervaring weet ik hoe frustrerend het kan zijn wanneer je klaar bent voor een bloeiend bedrijf – en het loopt niet zoals je zou willen. Want een expert op het gebied van het “Ondernemen vanuit je zielsmissie”, dat ben ik zeker niet altijd geweest! Met vallen, struikelen en opstaan ontdekte ik, dat de standaard business strategieën voor mij en mijn klanten niet werkten. Want  jij en ik als spirituele ondernemer hebben een heel eigen manier van ondernemen nodig om ons bedrijf tot bloei te kunnen brengen!

De business coaching die ik jou aanbied, is daarom de training die spiritualiteit en ondernemen bij elkaar brengt. Zodat jij met jouw spirituele roeping een goede omzet kunt gaan maken!

 

Wauw, wat bijzonder. Iris heeft me laten zien waar ik mijn zielslicht had verborgen en ik heb die deur open gedaan. Ook de verlammende kap die ik mezelf had gegeven, waardoor ik niet naar het licht durfde toe te bewegen en ook echt niet durfde te voelen of me te verbinden met mijn zielslicht, hebben we weggehaald!

Het werken in mijn praktijk stroomt nu veel beter en ook in mijn gezin brengt het meer harmonie.

Ik ben zo blij met deze échte veranderingen!

Bianca Gerritsen, Venray

Begeleiding van ouders en baby's. , Praktijk Bianca Gerritsen - vanuit je start"

Iris heeft me geholpen om tot de kern te komen van mijn missie. Ze straalt rust en warmte uit, geeft ontzettend fijne healingen.

Ze geeft je als klant al het vertrouwen om je op je eigen tempo te ontvouwen

Aca Siwabessy-Stoffels, Eindhoven

Aca Mina's simpelsap

Ondernemen vanuit je zielsmissie

 “Ondernemen vanuit je zielsmissie”  is de business coaching waar spiritualiteit en ondernemen samen komen. Dit prachtige traject leert je om met zelfvertrouwen je bedrijf succesvol te maken. Succesvol, zoals het bij jou past. Deze unieke business coaching in Zwolle is krachtig en transformerend. Zodat je het zelfvertrouwen én de praktische tools vindt om vanuit jouw spirituele missie een succesvol bedrijf als spirituele ondernemer op te bouwen!

Prijzen Business coaching Zwolle

Wat maakt deze training krachtiger dan zoveel andere ondernemers-trajecten?

Tijdens dit unieke traject ga je van binnenuit aan het werk met alles wat je nodig hebt om jouw bedrijf te laten stralen. Bijvoorbeeld je talenten, je kernwaarden, je ziels- en levensmissie, je aanbod en marketing. Zodat het niet alleen vanuit je hoofd komt – maar ondersteund wordt door je hart en ziel.

Jouw transformatie staat voorop. Want je bedrijf kan het beste groeien, wanneer jij als mens groeit. Tegelijkertijd help ik je om in actie te komen – authentieke actie. Geen “fake it ‘till you  make it”, maar geïnspireerde actie. De dingen Doen die kloppen voor jou. En, de dingen die ook voor omzet gaan zorgen!

De begeleiding die je krijgt is krachtig en betrokken. Je staat er niet alleen voor. En dat is geen loze uitspraak, maar daar sta ik voor: mijn belofte naar jou. Omdat ik dolgraag wil, net als jij, dat jouw bedrijf gaat stralen. zodat jij eindelijk de  klanten gaat vinden die graag betalen voor het unieke wat jij te bieden hebt.

Soul Based Business Academy

Scarlattistraat 60
Zwolle, Overijssel 8031 JS
Nederland
Telefoon: 0620499919
E-mail: iris@soulbasedbusiness.nl
URL: https://soulbasedbusiness.nl/
Kamer-van-Koophandelnummer: 63555514
Maandag09:00 - 17:00
Dinsdag09:00 - 17:00
Woensdag09:00 - 17:00
Donderdag09:00 - 17:00
Vrijdag09:00 - 17:00
Zaterdag09:00 - 17:00
Zondag09:00 - 17:00

Het klikte meteen tijdens ons videogesprek en ik werd geraakt door haar woorden.
Wilde best graag een traject bij haar volgen, maar de prijs hield me tegen. Ik had namelijk net een behoorlijk bedrag uitgegeven aan een cursus die me niet had gebracht wat ik zocht… dus daarom was ik wat terughoudend…

Later spraken we elkaar nog een keer en toen heb ik gelukkig naar mijn goede gevoel geluisterd… ik ging in traject! Pfff…wel veel geld en zou het me wel iets opleveren?

Inmiddels ben ik bij module 8 en het antwoord is: JA!

Blanche Janssen, Helmond

Bij Blanche. Praktijk voor Innerlijke kracht en schoonheid

De combinatie van online modules, tweewekelijkse skypegesprekken en de soulhealings bij Iris in Zwolle maken het tot een uniek totaalpakket. De online modules zijn heel afwisselend en er zit een goede en logische opbouw in het traject.

De soulhealings zijn echt de kers op de taart. Wat een diepgaande en helende sessies zijn dit! Het is bijna niet in woorden uit te drukken wat daar gebeurt.

Iris is een heel fijne, rustige vrouw met een liefdevolle en zachte energie. Ze voelt je feilloos aan en weet precies de vinger op de zere plek te leggen.

Kortom, ik raad Soul Based Business van harte aan. Niet meer twijfelen, maar gewoon doen! 😊

Petra Swart, Elst

Centrum Sprankel. Energetisch therapeut en Sprankelcoach

Business coaching Zwolle

Neem via dit formulier vrijblijvend contact met mij op om persoonlijk de mogelijkheden te bespreken voor Business coaching in Zwolle. 

14 + 3 =

Natuurlijk gaan we zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in ons privacybeleid.