Gratis E-Book “Ondernemen vanuit je zielsmissie”

 Download het nu en krijg een meditatie kado!

Ondernemen vanuit je zielsmissie

 

Download hier direct het gratis E-Book, met als bonus een krachtige, meditatieve techniek waarmee je focus, rust en vertrouwen vindt om vanuit intuïtie jouw juiste stappen te zetten. 

Meld je nu gratis aan voor mijn inspiratie per e-mail. Je ontvangt direct toegang tot het E-Book met de geleide meditatie.

Natuurlijk ga ik zorgvuldig om met jouw gegevens. Bij inschrijving ga je akkoord met de manier waarop ik jouw gegevens verwerk, zoals vermeld in mijn privacybeleid.

Dit E-Book is voor jou als je …

 

Intuïtief weet dat je er klaar voor bent om de volgende geïnspireerde stap te zetten. Als mens en als professional

Wilt groeien met je bedrijf, maar het lijkt te blokkeren - wat je ook probeert

Vol vertrouwen jouw missie wilt leven. Soms twijfel je aan je eigen waarde, of de waarde van je bedrijf. En die twijfel, daar wil je vanaf!

Een succes van je bedrijf wilt maken, op een spirituele manier. Je klanten én spirituele groei zijn beide belangrijk voor je.

Waarom vanuit je zielsmissie?

Spiritualiteit heeft mijn hele leven een belangrijke rol gespeeld. Van jongs af aan heb ik veel gezocht … en gevonden. Op spiritueel vlak en tijdens mijn professionele ontwikkeling als healer, coach, spirituele leraar en ondernemer.

Tijdens mijn werk als spirituele ondernemer deed ik een zeer belangrijke ontdekking. Iets wat mijn eigen aanpak helemaal veranderd heeft. Namelijk: spirituele ondernemers (en Lichtwerkers) hebben een speciale manier van ondernemen nodig. Anders, dan de meest gebruikte business strategieën.

Om deze goede methode van ondernemen te ontwikkelen, heb ik mijn eigen zielsmissie en mijn ervaring van 25 jaar coaching samen gebracht. Ervaring op het gebied van zowel spiritualiteit als ondernemen.

Deze methodiek, “ondernemen vanuit je zielsmissie” is een prachtige training geworden, waar ik superblij mee ben. Het traject heeft namelijk al een heel aantal Lichtwerkers zoals jij geholpen om tot de kern van hun missie te komen. Ze hebben oude blokkades opgelost, soms zelfs eeuwenoude zwaarte die hen dit hele leven al belemmerde om echt in hun licht en kracht te gaan staan.

Ze vonden het vertrouwen in zichzelf, En, het vertrouwen in hun missie. Ze ontdekten dat er klanten zijn, die op hun wachtten.  Want net als jij hebben zij een unieke missie, die de wereld nodig heeft. 

Wil jij vandaag de eerste stap zetten? Dat kan! Download direct het E-Book en de fijne, zacht krachtige en transformerende meditatie. 

Met een HARTegroet, Iris – Spirituele Transformatiecoach en Akasha healer

Wil jij vanuit je zielsmissie ondernemen?

Meld je dan nu aan gratis voor mijn regelmatige tips en inspiratie per e-mail. Je ontvangt direct toegang tot mijn transformerende E-Book en zacht-krachtige geleide meditatie!

Natuurlijk ga ik zorgvuldig om met jouw gegevens. Bij inschrijving ga je akkoord met de manier waarop ik jouw gegevens verwerk, zoals vermeld in mijn privacybeleid.