Ondernemen vanuit je Zielsmissie

Geleide Meditatie: tot rust en tot jeZelf komen
soul-based branding

Tot rust en tot jeZelf komen

De geleide meditatie nodigt je uit om tot rust te komen. Te ontspannen en alle stress of gevoel van “moeten” los te laten. Want in die rust, de overgave dat voor Nu alles goed mag zijn, kun jij je aandacht naar jeZelf brengen. Even je dagelijkse zelf laten voor wie je bent. En je verbinden met de ruimere versie van jezelf: jeZelf.

Vrij van druk en pressie

De reden dat je deze meditatie doet, als 1 van de poorten naar je zielsmissie, is eenvoudig. Als mens leven we tegenwoordig in een drukke, bezige tijd. Het is een mooie tijd waarin we veel kunnen doen, zien, ontwikkelen ……..

Lees verder in het document. Hierin vind je ook een begeleidend schrijven bij de geleide meditaties. Lees dit rustig door, voor je met de meditatie start!

De geleide meditatie: tot rust en tot jeZelf komen

Tijdens deze meditatie help ik je om innerlijk tot rust en tot jezelf te komen. Ook maak je op een zachte manier verbinding met de Aarde. Waardoor je in dit half uur op adem kunt komen. Jezelf ruimte kunt geven om weer te voelen dat je prachtig bent zoals je bent. Zodat je de weg naar het vinden van jouw levensmissie vrij maakt.

Hierna nodig ik je uit om je belevenissen op te schrijven. zodat jij je ervaringen kunt integreren in je dagelijks leven. En, wanneer je een dagboek maakt waar je al je verschillende reizen in be-schrijft en/of be-tekent, maak je een prachtig naslagwerk voor jezelf! O ja, tekenen. Binnenkort stuur ik je ook nog een creatieve oefening, waarmee jij je gevoel in kleur uit kunt drukken.

Natuurlijk mag je de meditatie vaker doen, zo vaak als aangenaam. Hierbij raad ik je een maximum van1 keer per dag aan.

Klik hier voor de meditatie: tot rust en tot jeZelf komen

met Iris Boonstra

” “The meaning of life is to find your Gift.

The purpose of life is to give it a way”

– Pablo Picasso

Naar de Facebook Groep