werken vanuit jouw zielsmissie

laat mij je helpen om te doen waarvoor je hier bent! 

Jouw zielsmissie mag gezien worden!

Diep in je hart weet je, dat je veel te geven hebt. Dit is ook de reden dat je bent begonnen als coach of therapeute. En nu heb je het gevoel dat je toe bent aan de volgende stap.

Je bent klaar voor meer rust, focus en groei in je bedrijf. Misschien zou je meer impact op meer mensen willen hebben. Of wil je duidelijker laten zien waarmee jij je onderscheidt van je collega’s. Je wilt je hiertoe ook als mens ontwikkelen en je praktijk met jou mee laten groeien.

Mijn korte gratis training helpt je, om met frisse ogen naar de basis van je bedrijf te kijken. Je leert de stappen die nodig zijn om te gaan doen waarom je hier bent.

 

Wil jij werken vanuit je zielsmissie?

Meld je dan nu gratis aan voor mijn regelmatige tips en inspiratie per e-mail. Je doet gratis mee met mijn training, incl. werkboek, video’s en de besloten FB community.

[thrive_leads id=’1733′]

Natuurlijk ga ik zorgvuldig om met jouw gegevens. Bij inschrijving ga je akkoord met de manier waarop ik jouw gegevens verwerk, zoals vermeld in mijn privacybeleid.

De gratis training – Dit ga je doen 

 

Z

Je leert de stappen die nodig zijn om met je bedrijf te gaan werken vanuit je zielsmissie

 
Z

Je vindt focus en rust, zodat je weer kunt voelen welke stappen belangrijk zijn voor jou en je bedrijf

 
Z

Je leert hoe je jouw ziele-talenten kunt gebruiken als Unique Selling Point

 

Werken vanuit mijn zielsmissie

De lange jaren dat ik in loondienst werkte en vanuit de visie van dat bedrijf probeerde te werken, botste dit regelmatig met mijn innerlijke visie en missie. Waardoor mijn energie weg vloeide en mijn lichaam keer op keer opbrandde. Een ingebouwde alarmknop van mijn ziel voorkwam dat ik deed wat niet klopt.

Voor mij was mijn eigen bedrijf een logische stap. Bij veel hoogsensitieve coaches en therapeutes met wie ik nu werk zie ik hetzelfde diepe verlangen om écht zichzelf te kunnen zijn in hun werk.

En eigenlijk is verlangen nauwelijks het juiste woord. Omdat wij als HS coach of therapeute diep vanbinnen een sterke levensmissie kennen, putten we onszelf uit wanneer we die niet volgen. Daarom is het ook in ons bedrijf belangrijk om steeds terug te kunnen vallen op de interne drive; onze levensmissie. En dit is waar jouw verlangen en mijn kracht elkaar kruisen.

– Iris, Soul Based Art & Branding:  creatieve soulcoach voor hoogsensitieve coaches en therapeutes; schilderes van magisch realistische kunst

Wil jij werken vanuit je zielsmissie en ziele-talenten?

Meld je dan nu gratis aan voor mijn regelmatige tips en inspiratie per e-mail.

Je doet gratis mee met mijn training, incl. werkboek en video’s en de besloten FB community.

[thrive_leads id=’1733′]

Natuurlijk ga ik zorgvuldig om met jouw gegevens. Bij inschrijving ga je akkoord met de manier waarop ik jouw gegevens verwerk, zoals vermeld in mijn privacybeleid.