Laten we samen jouw volgende stappen helder maken in een zielsmissie reading

Wil jij je bedrijf en leven tot bloei brengen, zoals dit bij je ziel past?

Speciaal voor de mensen die mij al wat langer kennen, een gratis training hebben gevolgd of lid zijn van de gratis FB community: “Business & Soul – de bezielde ondernemer”, reserveer ik een aantal gratis korte readingen. Meld je hier aan voor een gratis zielsmissie reading per Skype of telefoon. Tijdens dit gesprek is er 45 minuten volledige aandacht voor jou en de bezieling van je bedrijf.  Dit gesprek plan je met mij persoonlijk – je wordt niet doorverwezen naar een teamlid!

Jij en ik maken tijd voor je wensen, dromen én uitdagingen of frustratie. Zodat ik met je mee kan kijken welke volgende stappen voor jou het beste werken. Vanuit je zielsmissie bekeken. Wil je er na dit gesprek niet langer alleen voor staan, dan deel ik ook met je hoe jij met behulp van mijn training en/of transformatiecoaching verder kunt. Op het gebied van ondernemen en in je spirituele groei.

 

Jouw gegevens gebruik ik voor de verwerking van de zielsmissie reading. Natuurlijk behandel ik dit vertrouwelijk, zoals vermeld in mijn privacybeleid.

Alles was het “net” niet

 Ik voelde al vroeg het verlangen om mijn doel op aarde te vinden, De diepere zin om te leven, mijn spirituele levensdoel en zielsmissie. Want het leven op aarde vond ik niet altijd gemakkelijk. Ik voelde een enorme heimwee en verlangen naar mijn spirituele thuis. Toch had ik het gevoel dat ik hier niet zomaar was. Dat ik met een reden ben geboren.

Spiritualiteit heeft daarom mijn hele leven een belangrijke rol gespeeld. Van jongs af aan heb ik gezocht naar die reden. Maar. Met alles wat ik vond, vond ik het ook altijd “net niet”. Alles wat ik deed paste bij me – en ook niet. 

Dit zoeken zorgde er voor dat ik ongelooflijk veel geleerd heb. Toch bleef ik tegen een knagend gevoel van tekort schieten aan lopen. Want het voelde als falen, elke keer dat iets niet lukte. Keer op keer liep ik tegen een muur aan. Een muur van burn-out wanneer ik werkte in loondienst. en een muur van te weinig omzet binnen mijn eigen bedrijf.

Zo af en toe zakte de hoop in mijn schoenen. Soms kon ik wel huilen van frustratie en de angst dat mijn leven nooit echt zou gaan lopen.

Toch was er iets in mij, wat moed bleef houden en nooit opgaf.  Vastberadenheid, dat het me zou lukken om mijn bestemming te vinden. Het verlangen om mijn doel en plek op aarde te vinden. Want anders was ook al die pijn voor niets geweest – en dat leek helemaal ondraaglijk.

Dit iets wat hoop en moed houdt, weet ik nu, is en was mijn ziel. En pas nu ik de verbinding met mijn ziel gemaakt heb, heb ik gevonden waarom ik op aarde ben. Waarmee eindelijk alles wat ik doe het “net” wel is. Het geeft voldoening – en klopt!