Gratis - speciaal voor Jou gemaakt

Een succesvol bedrijf als spirituele ondernemer – Gratis training

Ben jij een spirituele ondernemer en wil je jouw missie delen met de wereld? Of wil je meer klanten aantrekken, de klanten die echt bij je passen?

Uit eigen ervaring weet ik hoe frustrerend het kan zijn wanneer je klaar bent voor een bloeiend bedrijf – en het loopt niet zoals je zou willen. Met vallen, struikelen en opstaan ontdekte ik, jij en ik als spirituele ondernemer een heel eigen manier van ondernemen nodig hebben.

Tijdens de 8-stappen training leer ik je mijn inzichten over de manier van ondernemen die jou als spirituele ondernemer succesvol maakt. Succesvol, volgens jouw eigen unieke definitie van succes!.

 

Community – de Bezielde Ondernemer

Het kan soms voelen of je er alleen voor staat, wanneer het gaat om het krachtig in de wereld zetten van jouw bezieling.  Daarom heb ik de gratis FB Community opgericht – de Bezielde Ondernemer

In deze community kun je soulmates ontmoeten, gelijkgestemden. Om met behulp van de groep steeds meer te gaan doen waarom je hier bent.  

Meld je hier onder aan. Je bent van HARte Welkom!

 

Soul Based Business

Transformatie businesscoach

Gratis Visuele Meditaties – Podcast voor spirituele ondernemers

Luister hier de gratis visuele meditaties en Podcasts .

Abonneer je op mijn soundcloud kanaal om niets meer te hoeven missen!

 

Een succesvol bedrijf als spirituele ondernemer – Transformatie Webinar

  • je krijgt inzicht in wat voor jou als spirituele ondernemer belangrijk is om succesvol te zijn. Dit zal je hele kijk op ondernemen en de juiste acties veranderen!
  • je krijgt hiermee meer vertrouwen in jezelf, als mens en als ondernemer. En, ook in de waarde van je bedrijf
  • je ontdekt waarom een aantal dingen die je al geprobeerd hebt, niet voor je werkten. Waar je dus mee mag stoppen!
  • je vindt de kracht om ook in je bedrijf naar je intuïtie te luisteren .Zodat je niet meer hoeft te twijfelen of jij het wel in je hebt om ondernemer te zijn – of wat jouw goede weg is.
  • Na deze Masterclass begrijp je waarom het uitvoeren van marketing trucjes voor jou niet werkt – en ook hoe je met hart en ziel wèl in actie kunt komen.