Bezield Ondernemen - Masterclasses

vanuit authentieke bezieling jouw zielsmissie krachtig in de wereld zetten

Meditatie Masterclass: Jouw eigen geleide meditatie maken

t

Zoek je jouw unieke ziels- of levensmissie?

Jij werkt met veel plezier als coach, trainer of therapeut. Maar doe je al wat echt bij je ziele-talenten of je zielestraal en spirituele levensmissie past? 

t

Laat jij al zien wat je écht waard bent?

Wanneer je werkt met klanten, ervaar jij je bezieling. Ondanks dat vind je het een uitdaging om op de goede manier zichtbaar te zijn. Zodat je laat zien wat je écht te bieden hebt en wat je waard bent

t

Wil je meer spirituele bezieling in je bedrijf?

Spiritualiteit is belangrijk voor je en in je persoonlijk leven heeft dit al een mooie vorm. Daarom zoek je ook naar een spirituele manier om jouw aanbod krachtig in de wereld te zetten.

soul-based branding
soul-based branding

Dankbare klanten en trots op je werk

Als bezielde ondernemer ben jij krachtig zichtbaar omdat jij  de unieke waarde van jouw missie,  ziele-talenten en zielestraal nu van binnenuit ervaart. Hierdoor straal je op een natuurlijke wijze uit wat jij te bieden hebt. 

Je weet ook hoe jij je missie zichtbaar gaat maken naar potentiële klanten. Bijvoorbeeld in de totale uitstraling die jouw bedrijf heeft. En ook de manier waarop jij je marketing wilt doen, zodat je kunt verkopen vanuit afstemming.

Innerlijk is er eindelijk een gevoel van rust in je gekomen, doordat je op een diep level weet wie je écht bent en wat jij te bieden hebt aan je klant. Omdat je nu doet waar jij het allerbeste in bent, is het effect ook het allerbeste.

Omdat je nu weet wat je waard bent, is er ook balans tussen geven en ontvangen. Hierdoor kun je bijvoorbeeld een beter tarief vragen en zorgen voor een financiële flow die bij je diepere waarde past.

Het is mijn missie om jou dieper bij jouw authentieke bezieling te brengen en jou te leren hoe je deze krachtig  in je bedrijf zichtbaar kunt maken.

 Jouw unieke kracht ligt vlakbij …

Een groot deel van mijn leven was ik er onbewust van overtuigd dat ik als gevoelig meisje in de harde wereld van weinig waarde was. Tegelijkertijd wist ik dat ik veel te bieden heb. Daarmee wilde ik mensen helpen. Het was ondanks dit diepe verlangen een hele zoektocht om mijn weg te vinden. 

Misschien herken jij dit. Het weten in jou, dat je hier bent om de wereld iets belangrijks en moois te geven. En tegelijkertijd die frustratie, dat je jouw bedrijf niet zo kunt laten stromen als je zou willen.

Het goede nieuws is: onze unieke kracht en authentieke waarde ligt vlakbij.

Het tweede goede nieuws: onze authenticiteit is Soul Based en we hoeven het “alleen maar” te gaan ervaren! En dat ervaren, dat kun je leren!

Let wel! Wanneer ik het heb over Soul Based, heb ik het over een heel nieuw level van authenticiteit. Een level met ongekende diepgang, kracht en schoonheid welke je eerder nog niet kende!

 

soul-based branding

Met jouw “Soul Based Brand” gaan staan voor wat  jij de wereld te bieden hebt!

Je leeft je authentieke zielsmissie

Je hebt jouw authenticiteit naar een nieuw level gebracht, omdat jij je ziel van binnenuit ervaart.

Je straalt uit waar je voor staat

Omdat je jouw bezieling hebt gevonden en weet hoe je deze zichtbaar maakt naar je ideale klant.

Jouw bedrijf krachtig in de wereld

De verbinding met de aarde en het aardse is vele malen krachtiger, waardoor je bedrijf stroomt!

Ervaringen van mijn klanten

Sinds 2 maanden volg ik bij Iris het traject Ondernemen vanuit je Zielsmissie. Ik ben nog niet eens halverwege, maar vind het nu al zo ontzettend waardevol!

De combinatie van online modules, tweewekelijkse skypegesprekken en de soulhealings bij Iris in Zwolle maken het tot een uniek totaalpakket. De online modules zijn heel afwisselend en er zit een goede en logische opbouw in het traject.

Wat ik erg leuk vind, is dat het bijhouden van een art journal onderdeel is van de online modules. Dit heeft mijn creativiteit echt een ‘boost’ gegeven en mijn tekeningen geven me heel veel inzicht in wie ik ben en waar ik heen wil.

Ten slotte zijn de soulhealings echt de kers op de taart. Wat een diepgaande en helende sessies zijn dit! Het is bijna niet in woorden uit te drukken wat daar gebeurt.

Iris is een heel fijne, rustige vrouw met een liefdevolle en zachte energie. Ze voelt je feilloos aan en weet precies de vinger op de zere plek te leggen.

Kortom, ik raad Soul Based Branding van harte aan. Niet meer twijfelen, maar gewoon doen! 😊

Patra Swart

Energetisch healer en Sprankel coach

Ik heb antwoorden gekregen op vragen die ik nog bij geen enkele psycholoog beantwoord kreeg, Het gaat m.n. om de existentiële vragen als: Waarom ben ik hier? Waarom heb ik het gevoel niet welkom te zijn? Vragen die ik al zo’n beetje mijn hele leven heb.

Doordat ik langzaam maar zeker deze antwoorden krijg vallen er dingen op hun plek. En voel ik steeds meer dat ik hier ben om mezelf te laten zien.

Om de wereld een beetje mooier te maken. En dat al mijn “grootste“ ideeën misschien wel helemaal niet zo raar zijn als anderen zeggen.

Susan, 45

Speltherapeute

Vanuit bezieling je bedrijf krachtig neerzetten is dichterbij dan je dacht!

Wanneer jij als coach of therapeute zoekt naar een succesvolle transformatie van je bedrijf, is de kans groot dat je denkt aan bijvoorbeeld marketingtechnieken. Maar de eerste stap ligt veel dichterbij jou. Omdat ondernemen pas voor je werkt wanneer de basis van je praktijk helder is:  jouw missie en authentieke waarde. 

Tijdens de training “Bezielde Ondernemer” leg je een spirituele basis voor je bedrijf, welke ongekend diep is. Authenticiteit krijgt een geheel nieuwe betekenis, omdat jij jezelf (en daarmee je bedrijf) op een heel nieuwe manier gaat zien. Je gaat ervaren wie je op spiritueel niveau écht bent en wat jij hier komt doen.

Dat wat jij hier komt doen (waarschijnlijk ervaar je dit al in zekere mate wanneer je werkt) , ga je leren vertalen naar je bedrijfsmissie en de totale uitstraling van je bedrijf. Bezieling is hiermee een vol woord geworden. Een ervaring van binnenuit. En dat zien je klanten, want jij en je bedrijf stralen het letterlijk uit!

Bezield Ondernemen – Wat leer je?

Tijdens een 4 of 6 maanden traject leer jij ondernemen vanuit je zielsmissie. Samen gaan we aan de slag. En help ik jou om vol zelfvertrouwen met jouw unieke spirituele missie de wereld mooier te maken. Je gaat jouw Soul Based Brand krachtig in de wereld zetten!

Je begint bij de basis van je bedrijf en dat ben jij! Daarom gaan we ons samen uitgebreid verdiepen in jou en de kracht van jouw bezieling. Zodat jij jouw zielsmissie en jouw hoogste potentieel gaat ontdekken of uitbreiden. Misschien ervaar je al een vorm van bezieling tijdens je werk. Uit ervaring met klanten weet ik, dat deze bezieling krachtiger wordt en je ziel nog vele malen meer mogelijkheden heeft dan je nu voor mogelijk houdt.

Tijdens het tweede deel van het traject vertaal je jouw zielsmissie, ziele-talenten en authentieke kernwaarden naar je bedrijf. Je gaat werken aan de bezieling van jouw “merk”, jouw Soul Based Brand. Denk daarbij aan je uitstraling in kleur en beeld; ; welk verhaal vertel jij; hoe wil jij jezelf en jouw bedrijf in de markt laten zien; welke klanten wil je aantrekken en meer! 

Spirituele Groei:

 • Je maakt de verbinding met je ziel, je zielestraal en je ziele-talenten, zoals je dit nog niet eerder kon. Vergeten delen van je ziel worden weer toegankelijk.
 • Je gaat jezelf en jouw missie op een heel nieuwe manier zien. Je krijgt zelfvertrouwen en een krachtiger gevoel van eigenwaarde
 • Je leert om het licht van jouw ziel te verbinden met de aarde. Jouw persoonlijke verbinding met de aarde en het aardse wordt hiermee vele malen krachtiger en aangenamer. Je komt als het ware Thuis in je lichaam en op aarde
 • Je wordt je (meer) bewust van je spirituele Gidsen en ziele-familie., ook voor je bedrijf (jouw “spirituele marketing team”)
 • Je krijgt inzicht in je belangrijke levenslessen en wat dit betekent voor je leven en werken. Je pijnthema’s kunnen helen of leefbaar worden.
 • Je krijgt helder wie je bent en wat je écht wilt met je leven en je bedrijf. 
 • Ook je persoonlijk leven komt in balans omdat het licht van  je ziel nu overal krachtiger kan stromen

Bedrijfs Groei:

 • Behalve een bezielde coach, trainer of therapeute, word je ook een bezielde ondernemer
 • Je leert hoe je jouw ziels- en levensmissie kunt vertalen naar je bedrijfsmissie
 • Tijdens de training beschrijf je hoe jij jouw missie  zichtbaar gaat maken, wat jij uit wilt stralen in woord, beeld en actie
 • Je maakt je doelgroep concreet of past je doelgroep aan naar de klanten die écht bij je missie passen
 • In je aanbod leer je bewust gebruik te maken van je ziele-talenten en de kernwaarden van jouw zielestraal
 • Je maakt een plan, hoe je verder gaat na dit traject. Op het gebied van marketing, sales, online zichtbaarheid, online training e.a.

Karakteristiek voor dit traject is de focus op bezieling en het leggen van een spirituele basis. Waardoor alles in je bedrijf bezield is. En dat straal je uit!.

Je hebt de keuze uit 2 verschillende tempo’s: 4 maanden (high sensation) en 6 maanden (easy flow). Je kiest, welke het beste bij jou past

Ben jij er klaar voor om te gaan ondernemen vanuit je zielsmissie?

Meld je hier aan voor de intake zodat we samen kunnen bekijken welk pakket bij jou past

Veelgestelde vragen

Heeft ieder mens een missie?

Een missie is datgene waar jij voor staat, wat jouw identiteit en waarden zijn. In mijn ogen heeft ieder mens iets waar zij voor staat, soms bewust en soms onbewust. Je staat bijvoorbeeld voor respect, voor milieuvriendelijkheid of rechtvaardigheid. Dit zijn allemaal waarden die in je zijn.

Een reden dat we ons niet bewust zijn van onze missie, kan zijn dat onze eigen waarden zo gewoon voor ons zijn. daardoor valt het ons niet meer op, dat wij voor iets anders staan dan bijvoorbeeld onze buurman.

Onze diepste missie, de missie van onze ziel, is vaak onbewust bij mensen. Omdat we bijvoorbeeld talenten in onze ziel hebben, die niet gezien of gewaardeerd werden als kind.

De talenten en missie van onze ziel zijn het meest krachtig en tegelijkertijd vaak het meest kwetsbaar in ons. Met name omdat we hierin uniek zijn en gepassioneerd zijn. Hierdoor kun je eerder gekwetst of beknot worden op die talenten.

Stel, jouw kracht is rechtvaardigheid en als kind zie je onrechtvaardigheid. dit stuit je tegen de borst, je ploft misschien bijna van woede. Je omgeving vindt dit overdreven of niet acceptabel. zo leer je jouw gevoel van rechtvaardigheid wat af te zwakken, tot het nauwelijks nog zichtbaar is als uniek talent. Je wordt 1 uit een dozijn, terwijl je dat niet bent.

Gelukkig kun je jouw diepste missie terug vinden, wanneer je de stappen krijgt.

Is mijn levensmissie hetzelfde als mijn zielsmissie?

Jouw zielsmissie is de missie van je ziel, deze kan verspreid zijn over meerdere levens.

Tijdens dit leven heb jij een levensmissie, welke onderdeel is van je zielsmissie. Deze 2 staan dus niet los van elkaar, maar zijn ook niet altijd helemaal identiek

Wanneer je ziel incarneert in je lichaam, begint een nieuw leven. In je onbewuste is je levensmissie altijd beschikbaar, want je neemt als ziel je levensmissie mee.

Deze bepaal je samen met je ziele-familie, je geleidegidsen. Jouw zielsmissie is namelijk ook weer onderdeel van de missie van jouw zielegroep of zielefamilie. Jullie zijn niet los van elkaar, zijn op energetisch niveau altijd verbonden.

Tijdens de trainingen richt jij je als op je zielsmissie en van daaruit op je levensmissie, de missie voor dit leven. Ook vind je de verbinding met je ziele-familie terug.

De reden dat ik me voor een groot deel richt op je levensmissie, is dat deze voor het zinvol kunnen leven van dit leven belangrijk is. Het onbewust ervaren van alle mogelijkheden van je ziel, kan je aandacht namelijk verstrooien en er voor zorgen dat je bedrijf niet lekker loopt.

Door terug te gaan naar de basis, je zielsmissie voor dit leven (levensmissie) en de talenten die hier bij horen, krijg je weer focus en voelt alles wat je doet niet meer versplinterd maar geeft juist een prachtige flow. ook praktisch.

 

Ik heb veel pijnlijke dingen mee gemaakt en die grotendeels verwerkt. Is deze pijn mijn levensmissie?

In je leven heb je meestal bepaalde thema’s die terug komen. Dit kan de rode draad in je leven zijn, die verwijst naar je levensmissie. En het kan ook een draad zijn van pijnlijke patronen die terug komen.

Je ziel wil bij pijnlijke patronen altijd deze pijn helen, zodat de liefde kan groeien. Soms is het pijn die al generaties lang in je familie voorkomt en soms ook een patroon wat bij jouw ziel al in andere levens gespeeld heeft. Op een bepaalde manier is het helen van pijn dus een deel van je missie voor dit leven, omdat je ziel altijd streeft naar meer liefde. Maar in het traject benoem ik dit niet direct je levensmissie. Wel reflecteer je op de draad van pijn in je leven.

Uitgebreider ga ik in op je levensmissie. Dit is de missie waarin je voldoening en geluk ervaart. Je bent dienstbaar aan het grote geheel en je talenten die je mee genomen hebt kunnen optimaal samenwerken. Je “weet” dat je doet waarom je hier bent en voelt een heerlijke flow in je leven.

Soms vallen deze 2 “draden” samen, maar dit hoeft niet op alle vlakken zo te zijn. Sommige pijnlijke thema’s die je geheeld hebt mag je achter je laten, sommige zul je terugzien bij je klanten zodat jij hen als ervaringsdeskundige nog beter kunt helpen.

 

Heeft je bedrijf een missie nodig?

De missie van jouw bedrijf is datgene wat je als coach of therapeute wilt uitdragen met je bedrijf.

Dus eigenlijk heb je in je bedrijf al een missie, ook al ben jij je daar misschien niet van bewust. Je draagt al iets uit, door je trajecten of consulten aan te bieden.

Wanneer je jouw missie bewust gaat formuleren en ook zorgt dat de missie van je bedrijf in het verlengde ligt van jouw levensmissie, kun je de klanten aantrekken die écht bij je passen. Je komt authentiek en krachtig over en je potentiële klanten voelen dat jouw verhaal resoneert met hun wens.

Want het is gebleken dat mensen als eerste kiezen voor het “waarom” van een bedrijf. Waarom doet dit bedrijf wat het doet?

Hier kun je gebruik van maken in jouw bedrijf door jouw persoonlijke missie te ontdekken en de missie van je bedrijf voor jezelf te omschrijven. Zelfs al zou je deze nooit op je website plaatsen, dan nog zal het ongelooflijk veel voordelen bieden. als houvast voor jezelf, zodat je uitstraling en aanbod bij elkaar passen. Je klanten weten wat ze aan je hebben.

Daarnaast geeft het jou als coach of therapeute focus en innerlijke rust. Je hoeft niet langer “alles” aan te bieden wat je klanten zoeken. Jouw expertise is helder en daarvoor kunnen ze bij jou terecht. Ook dit is wat klanten zoeken in onze tijd: experts die weten waar ze het over hebben. Voel maar eens in: als jij zou kunnen kiezen voor een expert op een bepaald gebied of voor iemand die van alles doet, leuke dingen, maar een beetje versnipperd. Waar gaat jouw eigen voorkeur naar uit?

Dus ja, in mijn ogen zou ieder bedrijf een bewuste missie moeten hebben, als ze in hun praktijk willen werken vanuit hun ziel, hun essentie. En daarnaast een betrouwbare en enthousiaste indruk op hun klanten willen blijven maken. 

Hoe weet ik of de training bij mij past?

Wanneer je geïnteresseerd bent in een training en twijfelt, maak ik tijd voor je.

Tijdens een telefonisch gesprek bespreken we wat jij graag wilt bereiken en wat ik kan bieden.

Op de manier kunnen we samen bekijken of er een match is.

Van mijn kant zal ik je eerlijk aangeven of de training wel of niet bij jouw verwachting en behoefte past.

Mocht de training niet geschikt voor je zijn, dan geef ik je een tip welke richting in mijn ogen beter bij jou zou passen.

Wat is een soulhealing?

Wanneer we als mens geboren worden, verbindt onze ziel zich aan ons lichaam.

Onze ziel is licht, uniek en heeft waarschijnlijk ook al eerdere ervaringen als mens.

Het leven op aarde, is donkerder dan het leven als ziel in ons spirituele thuis. Tijdens onze geboorte als mens kunnen we daarom niet al het licht en daarmee alle talenten ook meenemen in het bewustzijn van ons lichaam.
een deel van onze informatie blijft wel in de buurt maar niet direct bewust in ons lichaam.

Groeien we op en we maken pijnlijke dingen mee, dan leggen we als mens een beschermlaagje over een deel van onze ziel. Zodat de pijn minder groot is en te hanteren wordt. Het nadeel is, dat we de talenten en het licht van dit stukje ziel ook niet meer zo duidelijk zien.

Een soulhealing is een proces waarbij ik je help om weer verbinding te maken met de delen van je ziel die nu onbewust bij je zijn. zodat je deze delen weer kunt gaan gebruiken.

tijdens een soulhealing lig jij op een behandeltafel en ontspant. Ik maak verbinding met mijn ziel, mijn geleide-gidsen, op jouw ziel en jouw geleide-gidsen.

Een talent van mijn ziel is het vormen van een brug tussen jouw ziel en je lichaam. Waardoor het voor jou gemakkelijker wordt om het licht en de talenten van je ziel in je lichaam te aarden.

Verbinding met de aarde is belangrijk tijdens de soulhealing. De verbinding met de aarde zorgt er o.a. voor dat je jouw talenten ook praktisch kunt gaan gebruiken.

 

Wat mijn klanten zeggen

Tijdens de training werd ik als het ware gewezen op een helder weten. Ik hoef het niet alleen te doen. Ik heb een zielenfamilie die mij helpt en ondersteunt.

Tijdens een soul healing helpt Iris je om op een hele mooie manier in diepe ontspanning te komen. Je komt in diep contact met je lichaam, ziel  en onderbewustzijn. 

Ook word je bewust van wat er in je speelt. Het levert nieuwe inzichten op en puzzelstukjes vallen op zijn plaats

 

Marieke, 36

Creatief Design

Al langer had ik het gevoel dat er iets niet klopte in mijn leven, dat het beter kon. En nu weet ik dat het waar is. Het kon heel veel beter. Ik ben me zoveel meer bewust van wat ik voel en dit heeft alles ruimer gemaakt. In mijn bedrijf en in mijn gezin.

Ik voel me nu ook altijd geaard en hoef er niet meer zoveel moeite voor te doen. Hierdoor kan ik kwetsbaar en krachtig tegelijk zijn. Eindelijk kan ik leven zoals ik wil en komen mijn dromen uit.

Bianca, 42

Energetisch healer en moeder van 5 kinderen

Door de training kan ik weer contact maken met het helende goddelijke licht, waar ik zelf niet zo vaak naar zocht.

Sinds de coaching voel ik me erg geaard en weer dichter bij mezelf. Dit werkt door. Alsof ik de grond onder mijn voeten en mijn thuis uit het universum weer wat dichterbij heb. Ik zie de toekomst na een moeilijke tijd nu hoopvol tegemoet, ook op het gebied van werk.

Iris, 35

Orthopedagoge en creatief ontwerpster

Meer dankbare klanten en trots op je werk. Ben jij er klaar voor?

Laten we dan samen kijken welk traject het beste bij jou past.