Ondernemen vanuit je zielsmissie - next level

de basis is gelegd en je groeit verder - jij gaat jouw missie volledig leven!

De basis van je bedrijf is gelegd en jij bent klaar voor jouw next level

Je hebt de basis van je bedrijf op orde: je kent je ideale klant, hebt een aanbod gemaakt. Het is tijd om voluit verder te groeien!

Je wilt spiritueel verder groeien en daarmee de flow in je bedrijf krachtiger maken

Je weet dat je bedrijf verder mag groeien en dat ook jij meer in je hebt dan je nu laat zien … je bent klaar voor de volgende stap

Je wilt verder zichtbaar worden op een echte, authentieke manier - marketing vanuit je Hart

Je wilt beter zichtbaar worden omdat je meer klanten wilt vinden. Hoe blijf je dit vanuit je hart en ziel doen – ook op de lange termijn?

Je hebt de smaak te pakken - jij wilt nog meer van je missie gaan leven. Voluit en stralend.

Je hebt jouw missie en de missie voor je bedrijf gevonden. Dit voelt zo ongelooflijk goed – het smaakt naar meer!

soul-based branding
soul-based branding

Je missie leven – stralend en voluit

Tijdens dit unieke “ondernemen vanuit je zielsmissie – next level” jaartraject voor spirituele ondernemers en Lichtwerkers, maken jij en je bedrijf een krachtige, transformerende reis. Jij herschrijft het verhaal van je leven en gaat voor het voluit en succesvol ondernemen vanuit je zielsmissie!

 • Je brengt jezelf en je bedrijf naar een bloeiend en succesvol “next level”. Dit betekent groei van je bedrijf én van jou. Spiritueel en persoonlijk.
 • Vanuit zelfvertrouwen maak jij je bedrijf duidelijk zichtbaar. On- en offline
 • Met je aanbod zet je de puntjes op de i. Het is het aanbod waar je terecht trots op bent, Voor klanten waar je hart van gaat zingen. En het aanbod wat de omzet geeft die je waard bent.
 • Je komt vanuit liefde en flow in actie. Consistent en gedreven.
 • Je zet de volgende stap op het gebied van marketing en sales. Vanuit je hart en ziel trek je de klanten aan die bij je passen. Zonder maskers. Puur, echt en liefdevol!
 • Het gevoel van focus en helderheid in je bedrijf wordt steeds krachtiger
 • De deur naar je hart en ziel is open. Je verdiept de verborgen wijsheid, kracht en talenten van je ziel. Ook uit vorige levens.
 • De oude overtuigingen die je eerder blokkeerden ruim je stap voor stap op met behulp van de Akasha kronieken. Jouw innerlijk licht ontwaakt steeds krachtiger en laat zowel jou als je bedrijf voluit stralen.

  Het is mijn missie om jou te helpen ontdekken wat jij op aarde komt doen.

  En de manier te vinden om met je bedrijf voluit voor die missie te gaan.

  Zodat je bedrijf gaat stralen en jij in flow de klanten aantrekt die nú al op je wachten.

  Laat mij je helpen met mijn ervaring als transformatiecoach en ondernemer

   Ik voelde al vroeg het verlangen om mijn doel op aarde te vinden, De diepere zin om te leven, mijn spirituele levensdoel en missie. Want het leven op aarde vond ik niet altijd gemakkelijk, maar ik had toch het gevoel dat ik hier niet zomaar was. Dat ik met een reden ben geboren.

  Spiritualiteit heeft daarom mijn hele leven een belangrijke rol gespeeld. Van jongs af aan heb ik veel gezocht … en gevonden. Op spiritueel vlak en ook tijdens mijn professionele ontwikkeling als healer, transformatiecoach, spirituele leraar en ondernemer.

  Met alles wat ik vond, vond ik het ook altijd “net niet”. Alles wat ik deed paste bij me – en ook niet. Pas toen ik de diepere spirituele verbinding met mezelf, vond, vielen al mijn eigen-aardigheden, ervaringen en opleidingen als een puzzel in elkaar. En kon ik dit eindelijk in mijn bedrijf gaan gebruiken.

  Tijdens mijn werk als transformatiecoach ontdekte ik al snel, dat ik als spirituele ondernemer een andere manier van ondernemen nodig heb dan de “standaard” business strategieën. Deze ontdekking was het begin van een intense reis. Met vallen en opstaan leerde ik ook wat wel werkt en hoe ik authentiek kan ondernemen. Zoals het bij mij en mijn spirituele missie past. 

  Toen ik dit eenmaal had ontdekt, wilde ik niets liever dan dit delen. Aan spirituele ondernemers zoals jij leren, hoe ook jij vanuit je hart en ziel kunt ondernemen. Omdat ik weet dat jij de wereld zoveel moois te bieden hebt – en dat deze nieuwe manier van ondernemen alles voor je zal veranderen.

  soul-based branding

  “Ondernemen vanuit je zielsmissie – next level” is jouw missie voluit leven!

  Je leeft je authentieke zielsmissie

  Je bent écht als ondernemer, zonder maskers. Je straalt vertrouwen uit  naar potentiële klanten. 

  Je straalt uit waar je voor staat

  Omdat je jouw bezieling hebt gevonden en weet hoe je deze zichtbaar maakt naar je ideale klant.

  Jouw bedrijf stroomt succesvol

  De verbinding met je zielsmissie is krachtig en je mindset gericht op de flow van je bedrijf!

  Wat maakt deze training krachtiger dan zoveel andere ondernemers-trajecten?

  Tijdens dit unieke traject ga je van binnenuit aan het werk met alles wat je nodig hebt om jouw bedrijf te laten stralen. Bijvoorbeeld je talenten, je kernwaarden, je ziels- en levensmissie, je aanbod en marketing. Zodat het niet alleen vanuit je hoofd komt – maar ondersteund wordt door je hart en ziel.

  Jouw transformatie staat voorop. Want jouw bedrijf kan het beste groeien, wanneer jij als mens groeit. Tegelijkertijd help ik je om in actie te komen – authentieke actie. Geen “fake it ‘till you  make it”, maar geïnspireerde actie. De dingen Doen die kloppen voor jou. 

  De begeleiding die je krijgt is krachtig en betrokken. Je staat er niet alleen voor. En dat is geen loze uitspraak, maar daar sta ik voor: mijn belofte naar jou. Omdat ik dolgraag wil, net als jij, dat jouw bedrijf gaat stralen en jij  de  klanten gaat vinden die nu al op jou wachten.

  N.B. Heb jij het traject “Ondernemen vanuit je zielsmissie” niet gevolgd, maar wil je wel graag het next level doen? Hiervoor heb ik een speciale regeling, zodat je in een versneld tempo toch nog deze basis mee kunt nemen.

  Ben je er klaar voor om als succesvolle ondernemer de wereld mooier te maken?

  Meld je hier aan voor de strategie sessie zodat we samen kunnen bekijken welk pakket bij jou past

  De Modules in het kort

  Onderstaand vind je een beschrijving van de 12 basis modules van het online gedeelte van de training en een titel van de aanvullende modules. Het standaard tempo gaat uit van 3 weken per module. Maar, jij bepaalt na module 1 de route, afhankelijk van waar je nu staat en waar je naartoe wilt groeien. Daarom heb je direct beschikking over alle modules.  Iedere module bestaat uit een uitgebreide uitleg in tekst en video over het onderwerp; een geleide meditatie (soms 2); een werkblad en een inspiratieles. Wanneer je klikt op het plusje rechts van de module, lees je de informatie per module.

  Module 1

  Bepaal de reis: schrijf jouw nieuwe verhaal

  Tijdens deze eerste module begin je met het bepalen van de koers van dit komende jaar.

  Waar wil jij naartoe groeien? Welk verhaal vertel je nu – en welk verhaal wil je gaan vertellen?

  Hoe ziet jouw leven en jouw bedrijf er uit, als jij je missie volledig leeft? en welke stap wil jij daar het komende jaar in maken?

  Ook bekijk je jouw huidige aanbod in deze Module. Wat bied je nu aan? Klopt dit nog, of wil je daar in het komende jaar iets in aanpassen?

  Module 2

  Storytelling en Bloggen

  Tijdens deze module gaan we aan de slag met Storytelling.

  Tijdens “Ondernemen vanuit je zielsmissie” heb je hier al een start mee gemaakt. We gaan dit nu verdiepen, omdat het vertellen van je verhaal een ongelooflijk belangrijke basis voor al je marketing blijft. Door jouw verhaal en het verhaal van je klant op een krachtige, open en liefdevolle manier te vertellen zorg je voor een krachtige verbinding met je potentiële klant.

  Na het verdiepen van je verhaal ga je werken aan techniek en vaardigheid van het bloggen. Je doet schrijfoefeningen, krijgt inzicht in de technische kant van het schrijven en leert syteeds beter een verhaal te vertellen wat je klanten raakt.

  Ook vertel ik alvast iets over de SEO voor het bloggen (Search Engine Optimization)

  Module 3

  Zichtbaar Zijn

  In deze Module nemen we je eerste zichtbaarheid onder de loep.

  • Website (plus SEO)
  • Presentatie op brochures/flyers
  • Foto’s van jou en eventuele klanten
  Module 4

  Marketing en sales

  Om je bedrijf succesvol te maken, te zorgen voor de juiste klanten en de omzet die je wilt, is zowel marketing als sales belangrijk.

  Deze twee zijn nauw verweven. Eigenlijk kun je marketing zien als pre-sales. Hiermee zorg je dat je potentiële klanten als het ware opgewarmd worden. Enthousiast worden. Jou leren kennen … leuk gaan vinden … en vertrouwen. Know – Like – Trust.

  De daadwerkelijke verkoop maak je dus vele malen gemakkelijker, wanneer je marketing een goede pre-sales methodiek is.

  Voor de marketing van je bedrijf is het belangrijk jouw unieke waarde helder te hebben. (waardepropositie)

  Ook het gebruik van reviews als marketing tool maken we effectiever.

  Als slot gaan we oefenen in het voeren van het salesgesprek. Hoe doe je dat, waar moet je op letten en hoe zorg je ervoor dat de klanten die bij je passen, ook echt met je gaan werken.

  Module 5

  Email marketing

  Email marketing is een aparte tak van marketing.

  Tijdens deze Module leer je hoe je een goede gratis “weggever” maakt en waarom.

  Ook leer je een reeks opvolg emails te maken, ook wel een “funnel” genoemd. zodat je na het weggeven van iets waardevols, de klanten de gelegenheid geeft om jouw steeds beter te leren kennen en vertrouwen.

  Module 6

  Online Leeromgeving

  Het opbouwen van jouw leeromgeving zorgt ervoor dat je traject boordevol waarde zit.

  Je gaat aan de slag met alle “extra’s” binnen je traject.

  Denk hierbij aan het gebruik van

  • Meditaties
  • Docuementen / Thema’s
  • Creatieve oefeningen
  Module 7

  Social Media marketing

  Als start voor je social media marketing, gaan we aan de slag met Facebook.

  • Hoe zorg je voor een effectief gebruik van Facbook
  • Hoe start je een FB community en hoe bouw je een levendige community op
  Module 8

  Extra marketingtools

  Er zijn naast het maken van een weggever en emailfunnel nog een heel aantal aanvullende methodieken die je kunt gebruiken. Natuurlijk hoef je niet direct alles tegelijk uit te voeren, kies dus als eerste de methodiek die nu het beste bij jou en je bedrijf past. Dan komt de rest later.

  • Podcast
  • Livedagen of workshops
  • Webinar
  Module 9

  Werken met de Akasha kronieken

  Tijdens deze module verdiep jij je in de Akasha kronieken – het archief van je ziel.

  Je leert een manier om regelmatig verbinding met de Akasha te maken. Deze regelmatige verbinding zorgt voor transformatie en het steeds meer vanuit je hart en ziel kunnen leven en ondernemen.

  Een belangrijke tool, omdat bijvoorbeeld bij twijfel over het maken van een keuze, je deze keuze kunt maken na het verbinden met de Akasha. Dit zorgt er voor dat je niet zozeer vanuit je hoofd, maar vanuit een diepere laag kunt kiezen. En de keuze kunt maken welke het beste bij de reis en missie van je ziel past.

  Module 10

  De Akasha kronieken 2 – onze heilige wonden in relatie tot zelfliefde

  In deze module ga jij opnieuw aan de slag met de Akasha kronieken.

  Module 11

  De Akasha kronieken 3 – onze heilige wonden in relatie tot anderen

  In deze module ga jij opnieuw aan de slag met de Akasha kronieken.

  Module 12

  Wat betekent succes voor jou?

  Maak een doelgericht plan wat echt bij jou past – met Hart en Ziel

  Tijdens deze laatste module ga je aan de slag met jouw succes. Wat betekent een succesvol bedrijf eigenlijk voor jou? En hoe bereik je dit?

  Als eerste bekijk je alle onderdelen van de afgelopen 6 maanden en bekijkt, welk onderdeel nog aandacht nodig heeft. Dit voer je uit. Misschien met behulp van de feedback van de Soulmates community (welke je zowel online als op de Live dagen ontmoet).

  Vervolgens ga je onderzoeken, hoe je verder gaat. Eerst, bepaal je wat voor jou de definitie van succes is. Wat wil jij bereiken, waar word jij gelukkig van?

  Daarna beschrijf je op het gebied van omzet, marketing, sales, communities of wat anders voor jouw bedrijf op dit moment het belangrijkste is.

  Op het gebied van marketing en sales, ga ik uit van een strategie die bij jou als spirituele ondernemer pas: vanuit je Hart. Globaal gezien zijn er 2 manieren waarop je aan marketing kunt doen. Vanuit tekort en overtuiging van je potentiële klant. Of vanuit liefde en vertrouwen dat, wanneer je aanbod en marketing goed in elkaar steken, de juiste klanten door jou gevonden worden. Dat laatste, is waar we in dit traject voor gaan.

  In de module deel ik de belangrijkste onderdelen van een marketingstrategie met je. Van hieruit maak je een plan hoe jij dit gaat invullen, de komende 6 maanden. Zodat je vanuit de krachtige flow welke je nu opgestart hebt, door kunt stromen. En je bedrijf door kan groeien, op de manier die bij jou als ondernemer past.

  Extra Modules

  Aanvullende Modules die jou en jouw proces ondersteunen

  Creativiteit:

  Naast het bijhouden van een Art Journal, spelen dit traject ook storytelling en het schrijven van jouw nieuwe verhaal een belangrijke rol. Daarom geef ik (naast de oefeningen bij de Modules) nog een aantal extra schrijfoefeningen, voor degene die zijn schrijftalent wil versterken.

  Live Inspiratie / Transformatie dagen

  Dagen met groepswerk en individuele transformatie, die jou en jouw proces ondersteunen

  Er zijn 9 live dagen. Verdeeld in

  • 3 Akasha dagen (1, 2 en 3)
  • 6 missiedagen, waarop je met je eigen doelen aan de slag gaat.

  Deze omgelooflijk mooie dagen be-leef je samen met de andere leden van de Soulmates community. Transformatie, verbinding, inzichten en groei door gefocust te werken aan je doelen staan voorop.

  Door tegelijkertijd te werken, mijn coaching hierbij beschikbaar te hebben en de inspiratie en feedback van de andere Soulmates, zorgen voor een krachtige focus. Je zult merken dat je de juiste stappen sneller, met meer voldoening en plezier zet.

  Daarnaast geniet je van de rustgevende, natuurlijke omgeving. (de dagen worden in het algemeen gehouden in het prachtige conferentiecentrum de Poort in Groesbeek). Er is ruimte voor creativi-tijd en eventueel op een avond voor het kijken van een inspirerende film.

   

  Ben jij er klaar voor - jouw next level??

  Laten we tijdens een Strategie Sessie samen bekijken of dit traject bij jou past!