Ondernemen vanuit je Zielsmissie

vanuit spirituele flow, het succesvolle bedrijf opbouwen wat écht bij je zielsmissie past!

Met je zielsmissie de wereld mooier maken

Diep vanbinnen voel je het verlangen om mensen te helpen, de wereld een beetje mooier te maken. Maar, wat is nu precies je missie, wat zijn jouw unieke talenten?

Geld verdienen met je roeping op een echte, authentieke manier

Hoe doe je dat? Een mooi inkomen verdienen met je bedrijf, zonder allerlei zakelijke acties die tegen je gevoel ingaan?

Heb jij het ondernemerschap wel in je?

Je bent supergoed in je werk – maar wat je tot nu toe geprobeerd hebt om je bedrijf te laten groeien, het werkt niet. Heb je het ondernemerschap niet in je, of pak je het gewoon niet handig aan?

Ondernemen vanuit je hart en minder hard vanuit je hoofd werken

Het is met je bedrijf vaak zo hard werken. Je wilt graag dat het moeitelozer gaat, meer vanuit je hart … hoe pak je dat aan?

soul-based branding
soul-based branding

Ondernemen vanuit je Zielsmissie

voor vrouwelijke Lichtwerkers

 Tijdens deze unieke opleiding voor vrouwelijke Lichtwerkers leg jij op een spirituele manier een bezielde basis voor je bedrijf. Tegelijkertijd verhoog jij je trilling en ga je steeds krachtiger vanuit een vijfdimensionaal bewustzijn leven en ondernemen.

1) Je gaat ontdekken wie je echt bent en wat je hier als ziel komt doen.  Belemmerende overtuigingen en energetische blokkades worden diep getransformeerd.. Je verhoogt je trilling door te werken met het energetisch archief van je ziel!

2) Jouw spirituele groei en transformatie ga je vervolgens integreren in je bedrijf. Volgens een gestroomlijnde route en intuïtieve aanpak beschrijf jij je bedrijfsmissie en visie, je ideale klant, doelgroep, product of dienst, marketing en sales. En – je hoeft niet alles zelf te bedenken. Ik help je met de weg er naartoe! Je leert hoe je de onderdelen van je bedrijf vanuit je diepere intuïtie kunt ervaren. Vanuit jouw vrouwelijke Zijn. Daarna ga je dit vorm geven. Vanuit jouw mannelijke Kracht op aarde neerzetten.

 

   

    

   Het is mijn missie om jou te helpen verbinden met de missie, kracht en liefde van je ziel 

   en je te leren hoe jij (met je bedrijf) jouw zielsmissie krachtig neer kunt zetten.

   Een Gouden Tijd

   Het leven op aarde vond ik niet altijd gemakkelijk. Hier goed leren aarden en mijn plek vinden was eigenlijk een hele uitdaging  Ik voelde een enorme heimwee en verlangen naar mijn spirituele thuis. Toch had ik het gevoel dat ik hier niet zomaar was. Dat ik met een reden ben geboren.

   Spiritualiteit heeft daarom mijn hele leven een belangrijke rol gespeeld. Want van jongs af aan zocht ik al naar de reden van min bestaan. Waarom was ik hier? Maar. Met alles wat ik deed, vond ik altijd maar een stukje van de antwoorden. En tegelijkertijd knaagde er nog steeds iets anders in me. Een leegte, die ik maar niet kon vullen.

   Toen ik voor het eerst van “Lichtwerkers” hoorde, een jaar of 25 geleden, sprong er iets op. Mijn heimwee, mijn gevoel van “anders-zijn”. Het klopte opeens. Niet dat toen ook alles direct gemakkelijk werd. Want, ook al kwam ik Licht brengen – hoe kon ik dat praktisch vorm geven?

   Stap voor stap ontdekte ik, hoe ik mijn missie vorm kon geven. En verhoogde mijn trilling naar vijfdimensionaal, eerst zonder dat ik het begreep. Pas toen ik ontdekte dat mijn missie precies past bij deze nieuwe Gouden Tijd , begreep ik ook dat nu pas de tijd rijp is om te doen wat ik hier kóm doen.

    

   soul-based branding

   Jouw talenten zijn jouw geschenk aan de wereld,

   daar mag je met je bedrijf voor gaan staan!

   Jouw missie voluit leven

   Je leeft je missie in alle opzichten. Als mens en als ondernemer. Alles valt eindelijk op haar plek!

   De klanten waar je blij van wordt

   Omdat je jouw bezieling hebt gevonden, trek je de klanten aan waar je ongelooflijk blij van wordt

   Met je roeping je geld verdienen

   Eindelijk komt je droom uit, omdat jij de manier hebt gevonden om je bedrijf succesvol te maken!

   Ervaringen van mijn klanten

   Al langer had ik het gevoel dat er iets niet klopte in mijn leven, dat het beter kon. En nu weet ik dat het waar is. Het kon heel veel beter. Ik ben me zoveel meer bewust van wat ik voel en dit heeft alles ruimer gemaakt. In mijn bedrijf en in mijn gezin.

   Ik voel me nu ook altijd geaard en hoef er niet meer zoveel moeite voor te doen. Hierdoor kan ik kwetsbaar en krachtig tegelijk zijn. Eindelijk kan ik leven zoals ik wil en komen mijn dromen uit.

   Bianca Gerritsen - vanuit je start

   Energetisch healer en moeder van 6 kinderen

   Ik heb antwoorden gekregen op vragen die ik nog bij geen enkele psycholoog beantwoord kreeg, Het gaat m.n. om de existentiële vragen als: Waarom ben ik hier? Waarom heb ik het gevoel niet welkom te zijn? Vragen die ik al zo’n beetje mijn hele leven heb.

   Doordat ik langzaam maar zeker deze antwoorden krijg vallen er dingen op hun plek. En voel ik steeds meer dat ik hier ben om mezelf te laten zien.

   Om de wereld een beetje mooier te maken. En dat al mijn “grootste“ ideeën misschien wel helemaal niet zo raar zijn als anderen zeggen.

   Susan, 45

   Speltherapeute

   Wat maakt “ondernemen vanuit je zielsmissie” anders dan andere ondernemers trajecten?

   Dit traject is een speciale opleiding voor vrouwelijke Lichtwerkers. Waarin spiritualiteit en vrouwelijke zakelijkheid op een unieke manier samengaan. De hele training is een krachtige combinatie van “Zijn” en “Actie”. Zowel je mannelijke als je vrouwelijke kant worden aangesproken en bekrachtigd.

   Jouw transformatie staat voorop, omdat je bedrijf het beste kan groeien, wanneer jij eerst als mens groeit. Transformatie betekent dat ik je help met het oplossen van energetische blokkades en belemmerende overtuigingen. Je leert hiervoor verbinding te maken met het archief van je ziel. Zodat er ruimte komt voor jouw prachtige zielslicht en jij leert leven vanuit een vijfdimensionaal bewustzijn.

   Ook de begeleiding die je krijgt is uniek. Vanuit mijn eigen missie kan ik je helpen om jezelf met je ziel en je zielsmissie te verbinden én dit te aarden. Hierdoor wordt het eindelijk mogelijk om de beste versie van jezelf te gaan leven. Daarnaast is mijn begeleiding krachtig en betrokken. Je staat er niet alleen voor. En daar sta ik voor: Omdat ik dolgraag wil, net als jij, dat jouw leven en je bedrijf krachtig gaan stromen. Omdat een stralende Jij de wereld zoveel mooier maakt!

   P.S. Weet jij nog niet zeker of je een bedrijf wilt starten, maar wel je zielsmissie in de wereld zetten? Vraag een gratis gesprek met mij aan voor mogelijkheden.

   Wil jij je trilling verhogen en jouw unieke zielsmissie krachtig vorm gaan geven?

   Meld je hier aan voor de strategie sessie zodat we samen kunnen bekijken of de opleiding bij jou past

   Ik zou aan iedere vrouwelijke lichtwerker met een bewustwordingspraktijk waarvan het je niet lukt om het echt van de grond te krijgen of om er van te kunnen leven Iris aanraden. Zij kan je als geen ander helpen je vertrouwen op te bouwen en je te transformeren naar een zelfbewuste ondernemer die vanuit haar unieke innerlijke missie haar klanten met liefde bedient.

   Tijdens de livedagen kwam ik in contact met de andere deelnemers aan Iris haar programma (Soulmates) en ze voelden als oude bekenden. Voorheen was ik huiverig voor groepjes vrouwen, maar in deze groep voelde ik me geliefd, gezien, gehoord en thuis. De verhalen van anderen waren zo herkenbaar. Dat gaf nog een extra dimensie aan het traject.

   Nicolette Kosterman-Delmee

   Eigenaar en coach, Unieki

   Veelgestelde vragen

   Heeft ieder mens een missie?

   Een missie is datgene waar jij voor staat, wat jouw identiteit en waarden zijn. In mijn ogen heeft ieder mens iets waar zij voor staat, soms bewust en soms onbewust. Je staat bijvoorbeeld voor respect, voor milieuvriendelijkheid of rechtvaardigheid. Dit zijn allemaal waarden die in je zijn.

   Een reden dat we ons niet bewust zijn van onze missie, kan zijn dat onze eigen waarden zo gewoon voor ons zijn. daardoor valt het ons niet meer op, dat wij voor iets anders staan dan bijvoorbeeld onze buurman.

   Onze diepste missie, de missie van onze ziel, is vaak onbewust bij mensen. Omdat we bijvoorbeeld talenten in onze ziel hebben, die niet gezien of gewaardeerd werden als kind.

   De talenten en missie van onze ziel zijn het meest krachtig en tegelijkertijd vaak het meest kwetsbaar in ons. Met name omdat we hierin uniek zijn en gepassioneerd zijn. Hierdoor kun je eerder gekwetst of beknot worden op die talenten.

   Stel, jouw kracht is rechtvaardigheid en als kind zie je onrechtvaardigheid. dit stuit je tegen de borst, je ploft misschien bijna van woede. Je omgeving vindt dit overdreven of niet acceptabel. zo leer je jouw gevoel van rechtvaardigheid wat af te zwakken, tot het nauwelijks nog zichtbaar is als uniek talent. Je wordt 1 uit een dozijn, terwijl je dat niet bent.

   Gelukkig kun je jouw diepste missie terug vinden, wanneer je de stappen krijgt.

   Is mijn levensmissie hetzelfde als mijn zielsmissie?

   Jouw zielsmissie is de missie van je ziel, deze kan verspreid zijn over meerdere levens.

   Tijdens dit leven heb jij een levensmissie, welke onderdeel is van je zielsmissie. Deze 2 staan dus niet los van elkaar, maar zijn ook niet altijd helemaal identiek

   Wanneer je ziel incarneert in je lichaam, begint een nieuw leven. In je onbewuste is je levensmissie altijd beschikbaar, want je neemt als ziel je levensmissie mee.

   Deze bepaal je samen met je ziele-familie, je geleidegidsen. Jouw zielsmissie is namelijk ook weer onderdeel van de missie van jouw zielegroep of zielefamilie. Jullie zijn niet los van elkaar, zijn op energetisch niveau altijd verbonden.

   Tijdens de trainingen richt jij je als op je zielsmissie en van daaruit op je levensmissie, de missie voor dit leven. Ook vind je de verbinding met je ziele-familie terug.

   De reden dat ik me voor een groot deel richt op je levensmissie, is dat deze voor het zinvol kunnen leven van dit leven belangrijk is. Het onbewust ervaren van alle mogelijkheden van je ziel, kan je aandacht namelijk verstrooien en er voor zorgen dat je bedrijf niet lekker loopt.

   Door terug te gaan naar de basis, je zielsmissie voor dit leven (levensmissie) en de talenten die hier bij horen, krijg je weer focus en voelt alles wat je doet niet meer versplinterd maar geeft juist een prachtige flow. ook praktisch.

    

   Ik heb veel pijnlijke dingen mee gemaakt en die grotendeels verwerkt. Is deze pijn mijn levensmissie?

   In je leven heb je meestal bepaalde thema’s die terug komen. Dit kan de rode draad in je leven zijn, die verwijst naar je levensmissie. En het kan ook een draad zijn van pijnlijke patronen die terug komen.

   Je ziel wil bij pijnlijke patronen altijd deze pijn helen, zodat de liefde kan groeien. Soms is het pijn die al generaties lang in je familie voorkomt en soms ook een patroon wat bij jouw ziel al in andere levens gespeeld heeft. Op een bepaalde manier is het helen van pijn dus een deel van je missie voor dit leven, omdat je ziel altijd streeft naar meer liefde. Maar in het traject benoem ik dit niet direct je levensmissie. Wel reflecteer je op de draad van pijn in je leven.

   Uitgebreider ga ik in op je levensmissie. Dit is de missie waarin je voldoening en geluk ervaart. Je bent dienstbaar aan het grote geheel en je talenten die je mee genomen hebt kunnen optimaal samenwerken. Je “weet” dat je doet waarom je hier bent en voelt een heerlijke flow in je leven.

   Soms vallen deze 2 “draden” samen, maar dit hoeft niet op alle vlakken zo te zijn. Sommige pijnlijke thema’s die je geheeld hebt mag je achter je laten, sommige zul je terugzien bij je klanten zodat jij hen als ervaringsdeskundige nog beter kunt helpen.

    

   Ik weet nog niet of ik een bedrijf wil starten. Is dit iets voor mij?

   Wanneer je nog niet weet of je een bedrijf wilt starten, maar wel je zielsmissie wilt ontdekken, dan kun je beginnen met het eerste deel van het traject.

   Dit volg je dan in 3-4 maanden. “Ontdek en leef je zielsmissie”.

   Ook is misschien de opleiding tot Spirituele Transformatie Coach daarna iets voor je.

   Wil je weten of het bij je past? Meld je aan voor een gratis gesprek, dan kijk ik met je mee. 

   Vraag hier een gratis gesprek aan

    

   Heeft je bedrijf een missie nodig?

   De missie van jouw bedrijf is datgene wat je als coach of therapeute wilt uitdragen met je bedrijf.

   Dus eigenlijk heb je in je bedrijf al een missie, ook al ben jij je daar misschien niet van bewust. Je draagt al iets uit, door je trajecten of consulten aan te bieden.

   Wanneer je jouw missie bewust gaat formuleren en ook zorgt dat de missie van je bedrijf in het verlengde ligt van jouw levensmissie, kun je de klanten aantrekken die écht bij je passen. Je komt authentiek en krachtig over en je potentiële klanten voelen dat jouw verhaal resoneert met hun wens.

   Want het is gebleken dat mensen als eerste kiezen voor het “waarom” van een bedrijf. Waarom doet dit bedrijf wat het doet?

   Hier kun je gebruik van maken in jouw bedrijf door jouw persoonlijke missie te ontdekken en de missie van je bedrijf voor jezelf te omschrijven. Zelfs al zou je deze nooit op je website plaatsen, dan nog zal het ongelooflijk veel voordelen bieden. als houvast voor jezelf, zodat je uitstraling en aanbod bij elkaar passen. Je klanten weten wat ze aan je hebben.

   Daarnaast geeft het jou als coach of therapeute focus en innerlijke rust. Je hoeft niet langer “alles” aan te bieden wat je klanten zoeken. Jouw expertise is helder en daarvoor kunnen ze bij jou terecht. Ook dit is wat klanten zoeken in onze tijd: experts die weten waar ze het over hebben. Voel maar eens in: als jij zou kunnen kiezen voor een expert op een bepaald gebied of voor iemand die van alles doet, leuke dingen, maar een beetje versnipperd. Waar gaat jouw eigen voorkeur naar uit?

   Dus ja, in mijn ogen zou ieder bedrijf een bewuste missie moeten hebben, als ze in hun praktijk willen werken vanuit hun ziel, hun essentie. En daarnaast een betrouwbare en enthousiaste indruk op hun klanten willen blijven maken. 

   Hoe weet ik of de training bij mij past?

   Wanneer je geïnteresseerd bent in een training en twijfelt, maak ik tijd voor je.

   Tijdens een telefonisch gesprek bespreken we wat jij graag wilt bereiken en wat ik kan bieden.

   Op de manier kunnen we samen bekijken of er een match is.

   Van mijn kant zal ik je eerlijk aangeven of de training wel of niet bij jouw verwachting en behoefte past.

   Mocht de training niet geschikt voor je zijn, dan geef ik je een tip welke richting in mijn ogen beter bij jou zou passen.

   Vraag hier een gratis gesprek met mij aan

   Wat leer ik tijdens de training - en wat als ik eigenlijk niet van marketing houd?

   Tijdens een 4 of 6 maanden traject leer jij ondernemen vanuit je zielsmissie. Je gaat jouw zielmissie krachtig in de wereld zetten en de wereld met jouw unieke zielsmissie mooier maken. Samen gaan we aan de slag, je hoeft het niet meer alleen te doen. 

   Je begint bij de basis van je bedrijf en dat ben jij! Daarom ga jij je uitgebreid verdiepen in jou en de kracht van jouw bezieling. Zodat jij jouw zielsmissie en jouw hoogste potentieel gaat ontdekken of uitbreiden. Misschien ervaar je al een vorm van bezieling tijdens je werk. Uit ervaring met klanten weet ik, dat deze bezieling krachtiger wordt en je ziel nog vele malen meer mogelijkheden heeft dan je nu voor mogelijk houdt.

   Je leert onder andere verbinding te maken met het archief van je ziel: de Akasha Kronieken. De transformatie welke dit geeft, is ongelooflijk mooi en bijzonder.

   Tijdens het tweede deel van het traject vertaal je jouw zielsmissie naar je bedrijf. Je omschrijft je bedrijfsmissie en bedrijfsvisie. Je bepaalt je ideale klant en doelgroep. Je maakt een mooi aanbod voor je ideale klant, wat helemaal bij jouw missie en bij je klant past.

   Je gaat ook aan de slag met je huisstijl en “branding”. Je leert de basis van Storytelling, oftwel het verhaal wat jij met je bedrijf vertelt.

   Stap voor stap leg je een basis voor marketing en sales vanuit je hart.

   Voor de meeste Lichtwerkers zijn dit pittige onderwerpen. Niet altijd waar je direct enthousiast van wordt.

   Maar, wanneer het gedragen wordt door je zielsmissie? Dan wordt het leuk en geeft voldoening. Omdat je jouw zielsmissie echt in de wereld gaat zetten – en de klanten kunt helpe die je zo graag wílt helpen

   Kun je zakelijkheid en spiritualiteit wel combineren?

   Absoluut! Wanneer je leert om jouw zakelijkheid te sturen vanuit je hart en ziel, ontstaat er iets ongelooflijk moois.

   Je ontdekt jouw eigen waarde – en hoe blij jouw klanten met je zijn. De klanten die je kunt vinden, juist omdat je jezelf op een zakelijke manier laat zien in de wereld.

   Zakelijk, op de manier die voor jou goe voelt. Omdat jij daar de wereld zoveel mooier mee maakt.

    

   Wat is een soulhealing of soulretrieval?

   Wanneer we als mens geboren worden, verbindt onze ziel zich aan ons lichaam.

   Onze ziel is licht, uniek en heeft waarschijnlijk ook al eerdere ervaringen als mens.

   Het leven op aarde, is donkerder dan het leven als ziel in ons spirituele thuis. Tijdens onze geboorte als mens kunnen we daarom niet al het licht en daarmee alle talenten ook meenemen in het bewustzijn van ons lichaam.
   een deel van onze informatie blijft wel in de buurt maar niet direct bewust in ons lichaam.

   Groeien we op en we maken pijnlijke dingen mee, dan leggen we als mens een beschermlaagje over een deel van onze ziel. Zodat de pijn minder groot is en te hanteren wordt. Het nadeel is, dat we de talenten en het licht van dit stukje ziel ook niet meer zo duidelijk zien.

   Een soulhealing of soulretrieval is een proces waarbij ik je help om weer verbinding te maken met de delen van je ziel die nu onbewust bij je zijn. zodat je deze delen weer kunt gaan gebruiken.

   tijdens een soulhealing lig jij op een behandeltafel en ontspant. Ik maak verbinding met mijn ziel, mijn geleide-gidsen, jouw ziel en jouw geleide-gidsen.

   Een talent van mijn ziel is het vormen van een brug tussen jouw ziel en je lichaam. Waardoor het voor jou gemakkelijker wordt om het licht en de talenten van je ziel in je lichaam te aarden. Te verbinden met je lichaam en de aarde eigenlijk.

   Verbinding met de aarde is belangrijk tijdens de soulhealing. De verbinding met de aarde zorgt er o.a. voor dat je jouw talenten ook praktisch kunt gaan gebruiken. Je kunt je voorstellen, dat water buiten een fles niet zo gemakkelijk gegoten kan worden, als het water in de fles. Zo werkt het met je ziel ook. Ervaar je jouw ziel wel, maar niet volledig in je lichaam, dan kun je bijvoorbeeld  ideeën op het aardse vlak minder goed concreet maken of maar moeilijk in actie zetten..

    

   Wat mijn klanten zeggen

   Het klikte meteen tijdens ons videogesprek en ik werd geraakt door haar woorden.
   Wilde best graag een traject bij haar volgen, maar de prijs hield me tegen. Ik had namelijk net een behoorlijk bedrag uitgegeven aan een cursus die me niet had gebracht wat ik zocht… dus daarom was ik wat terughoudend…

   Later spraken we elkaar nog een keer en toen heb ik gelukkig naar mijn goede gevoel geluisterd… ik ging in traject! Pfff…wel veel geld en zou het me wel iets opleveren?

   Inmiddels ben ik bij module 8 en het antwoord is: JA!

   Waarom?
   Ten eerste komt Iris heel vertrouwd over, ze is ook heel betrokken en heb het gevoel dat ik haar al veel langer ken.

   Verder heeft ze met mij mijn pijnpunten naar boven gehaald maar ook mijn lichtkant. Dat is echt een cadeau dat ik deze kant in mezelf weer heb gevonden!

   En met mijn bedrijf? Ik heb er een heel goed gevoel over omdat ik nu echt weet wie ik ben en wat ik hier kom doen op aarde.

   Blanche Janssen

   Bij Blanche. Voor innerlijke kracht en schoonheid

   Bianca Gerritsen - vanuit je start

   Soms heb je als coach/therapeut zelf ook behoefte aan een coach. Iemand die een poosje meeloopt op je pad en je helpt alles weer scherp te zien en te zorgen dat je niet afdwaalt van het pad dat je voor ogen had. Iemand met wie je je twijfels en zorgen kunt bespreken, maar met wie je ook je successen kunt delen. Ik merkte de laatste tijd dat ik ook behoefte had aan zo’n coach en die heb ik gelukkig gevonden in de persoon van Iris

   Wat een fijne inzichten heeft Iris me gegeven . En de soulhealings zijn echt de kers op de taart. Wat een diepgaande en helende sessies zijn dit! Het is bijna niet in woorden uit te drukken wat daar gebeurt.

   Iris is een heel fijne, rustige vrouw met een liefdevolle en zachte energie. Ze voelt je feilloos aan en weet precies de vinger op de zere plek te leggen.

   Kortom, ik raad de Spirituele Tansformatie Academie van harte aan. Niet meer twijfelen, maar gewoon doen! ?

   Petra Swart

   Centrum Sprankel - Energetisch therapeut en Sprankelcoach

   Ondernemen vanuit je zielsmissie - het voelt goed. Maar, past het echt bij jou?

   Laten we tijdens een Strategie Sessie samen kijken of de training “Ondernemen vanuit je zielsmissie” bij jou past!