Ondernemen vanuit je Zielsmissie

vanuit spirituele flow, het succesvolle bedrijf opbouwen wat écht bij je past!

Geld verdienen met je roeping op een echte, authentieke manier

Hoe doe je dat? Een mooi inkomen verdienen met je bedrijf, zonder allerlei zakelijke acties die tegen je gevoel ingaan?

Heb jij het ondernemerschap wel in je?

Je bent supergoed in je werk – maar wat je tot nu toe geprobeerd hebt om je bedrijf te laten groeien, het werkt niet. Heb je het ondernemerschap niet in je, of pak je het gewoon niet handig aan?

Ondernemen vanuit je hart en minder hard vanuit je hoofd werken

Het is met je bedrijf vaak zo hard werken. Je wilt graag dat het moeitelozer gaat, meer vanuit je hart … hoe pak je dat aan?

Met je zielsmissie de wereld mooier maken

Diep vanbinnen voel je het verlangen om mensen te helpen, de wereld een beetje mooier te maken. Maar, wat is nu precies je missie, wat zijn jouw unieke talenten?

soul-based branding
soul-based branding

Ondernemen vanuit je Zielsmissie

Tijdens dit unieke traject voor spirituele ondernemers, breng jij op een spirituele manier je bedrijf tot bloei. 

Het traject is uniek omdat je niet alleen aan je ondernemersvaardigheden werkt, maar eerst een stevig fundament legt. 

1) Ontdekken wie je echt bent en wat je hier komt doen. Je gaat naar de kern van je missie en vindt de unieke talenten van je ziel.  Belemmerende overtuigingen en energetische blokkades worden diep getransformeerd..

2) Jouw spirituele groei en transformatie integreren in je bedrijf. Volgens een gestroomlijnde route en intuïtieve aanpak beschrijf jij je bedrijfsmissie, je ideale klant, doelgroep, product of dienst, marketing en sales. En – je hoeft niet alles zelf te bedenken. Ik help je met de weg er naartoe! 

 Na dit traject: 

 • ken je jouw unieke ziele-talenten en de essentie van je (bedrijfs)missie
 • heb jij je ideale klanten gevonden en je doelgroep bepaald 
 • is jouw aanbod een product of dienst welke precies bij jou past. Het is het aanbod waar je terecht trots op bent
 • kom je vanuit liefde in actie. Consistent, intuïtief en doelgericht
 • ben je niet meer bang voor marketing en sales, maar vanuit zelfvertrouwen zichtbaar. Zonder maskers, puur en echt.
 • is er een diep gevoel van focus, rust en helderheid in je bedrijf.

 

   

    

   Het is mijn missie om jou te helpen verbinden met de missie, kracht en liefde van je ziel 

   en je te leren hoe jij met je bedrijf jouw missie krachtig neer kunt zetten.

   Alles was het “net” niet

    Ik voelde al vroeg het verlangen om mijn doel op aarde te vinden, De diepere zin om te leven, mijn spirituele levensdoel en missie. Want het leven op aarde vond ik niet altijd gemakkelijk. Ik voelde een enorme heimwee en verlangen naar mijn spirituele thuis. Toch had ik het gevoel dat ik hier niet zomaar was. Dat ik met een reden ben geboren.

   Spiritualiteit heeft daarom mijn hele leven een belangrijke rol gespeeld. Van jongs af aan heb ik gezocht naar die reden. Maar. Met alles wat ik vond, vond ik het ook altijd “net niet”. Alles wat ik deed paste bij me – en ook niet. 

   Dit zoeken zorgde er voor dat ik ongelooflijk veel geleerd heb. Toch bleef ik tegen een knagend gevoel van tekort schieten aan lopen. Want het voelde als falen, elke keer dat iets niet lukte. Keer op keer liep ik tegen een muur aan. Een muur van burn-out wanneer ik werkte in loondienst. En een muur van te weinig omzet binnen mijn eigen bedrijf.

   Zo af en toe zakte de hoop in mijn schoenen. Soms kon ik wel huilen van frustratie en de angst dat mijn leven nooit echt zou gaan lopen.

   Toch was er iets in mij, wat moed bleef houden en nooit opgaf.  Vastberadenheid, dat het me zou lukken om mijn bestemming te vinden. Het verlangen om mijn doel en plek op aarde te vinden. Want anders was ook al die pijn voor niets geweest – en dat leek helemaal ondraaglijk.

   Dit iets wat hoop en moed houdt, weet ik nu, is en was mijn ziel. En pas nu ik de verbinding met mijn ziel gemaakt heb, heb ik gevonden waarom ik op aarde ben. Waarmee eindelijk alles wat ik doe het “net” wel is. Het geeft voldoening – en klopt!

    

    

   soul-based branding

   Jouw talenten zijn jouw geschenk aan de wereld,

   daar mag je met je bedrijf voor gaan staan!

   Jouw missie voluit leven

   Je leeft je missie in alle opzichten. Als mens en als ondernemer. Alles valt eindelijk op haar plek!

   De klanten waar je blij van wordt

   Omdat je jouw bezieling hebt gevonden, trek je de klanten aan waar je ongelooflijk blij van wordt

   Met je roeping je geld verdienen

   Eindelijk komt je droom uit, omdat jij de manier hebt gevonden om je bedrijf succesvol te maken!

   Ervaringen van mijn klanten

   Al langer had ik het gevoel dat er iets niet klopte in mijn leven, dat het beter kon. En nu weet ik dat het waar is. Het kon heel veel beter. Ik ben me zoveel meer bewust van wat ik voel en dit heeft alles ruimer gemaakt. In mijn bedrijf en in mijn gezin.

   Ik voel me nu ook altijd geaard en hoef er niet meer zoveel moeite voor te doen. Hierdoor kan ik kwetsbaar en krachtig tegelijk zijn. Eindelijk kan ik leven zoals ik wil en komen mijn dromen uit.

   Bianca Gerritsen - vanuit je start

   Energetisch healer en moeder van 6 kinderen

   Ik heb antwoorden gekregen op vragen die ik nog bij geen enkele psycholoog beantwoord kreeg, Het gaat m.n. om de existentiële vragen als: Waarom ben ik hier? Waarom heb ik het gevoel niet welkom te zijn? Vragen die ik al zo’n beetje mijn hele leven heb.

   Doordat ik langzaam maar zeker deze antwoorden krijg vallen er dingen op hun plek. En voel ik steeds meer dat ik hier ben om mezelf te laten zien.

   Om de wereld een beetje mooier te maken. En dat al mijn “grootste“ ideeën misschien wel helemaal niet zo raar zijn als anderen zeggen.

   Susan, 45

   Speltherapeute

   Wat maakt “ondernemen vanuit je zielsmissie” anders dan andere ondernemers trajecten?

   Je begint met het leggen van een krachtige, spirituele basis voor je bedrijf. Energetische blokkades en belemmerende overtuigingen worden getransformeerd. Zodat alles wat je daarna doet niet alleen vanuit je hoofd komt – maar ondersteund wordt door je hart en ziel. 

   Jouw transformatie staat voorop, omdat je bedrijf het beste kan groeien, wanneer jij eerst als mens groeit. Tegelijkertijd help ik je om in actie te komen – authentieke actie. Geen “fake it ‘till you  make it”, maar geïnspireerde actie. De dingen doen die kloppen voor jou. En, de dingen die ook voor omzet gaan zorgen!

   Ook de begeleiding die je krijgt is uniek. Vanuit mijn eigen missie kan ik je helpen om jezelf met je ziel en je zielsmissie te verbinden én dit te aarden. Hierdoor wordt het eindelijk mogelijk om de beste versie van jezelf te gaan leven. Daarnaast is mijn begeleiding krachtig en betrokken. Je staat er niet alleen voor. En dat is geen loze uitspraak, maar daar sta ik voor: Omdat ik dolgraag wil, net als jij, dat je bedrijf gaat stromen. Zodat ook jij de wereld een beetje mooier maakt!

   Ben jij er klaar voor om te gaan staan voor jouw unieke bezieling en de wereld mooier te maken met jouw unieke talenten?

   Meld je hier aan voor de strategie sessie zodat we samen kunnen bekijken welk pakket bij jou past

   Ik zou aan iedere vrouwelijke lichtwerker met een bewustwordingspraktijk waarvan het je niet lukt om het echt van de grond te krijgen of om er van te kunnen leven Iris aanraden. Zij kan je als geen ander helpen je vertrouwen op te bouwen en je te transformeren naar een zelfbewuste ondernemer die vanuit haar unieke innerlijke missie haar klanten met liefde bedient.

   Tijdens de livedagen kwam ik in contact met de andere deelnemers aan Iris haar programma (Soulmates) en ze voelden als oude bekenden. Voorheen was ik huiverig voor groepjes vrouwen, maar in deze groep voelde ik me geliefd, gezien, gehoord en thuis. De verhalen van anderen waren zo herkenbaar. Dat gaf nog een extra dimensie aan het traject.

   Nicolette Kosterman-Delmee

   Eigenaar en coach, Unieki

   De Modules in het kort

   Onderstaand vind je een beschrijving van de 12 basis modules van het online gedeelte van de training en een titel van de aanvullende modules. Het standaard tempo gaat uit van 2 weken per module. Wel heb je direct beschikking over alle modules, zodat je eventueel kunt versnellen of vertragen.

   Iedere module bestaat uit een uitgebreide uitleg in tekst en video over het onderwerp; een geleide meditatie (soms 2); een werkblad en een inspiratieles.

   Wanneer je klikt op het plusje rechts van de module, lees je de informatie per module.

   Module 1

   Begin met je intentie voor ogen.

   Tijdens deze eerste module begin je bij de basis – en de basis, dat ben Jij! Als mens – en als ziel.

   Je begint met je intentie voor ogen en onderzoekt wat succes voor jou betekent.

   Intentie gaat dan over: hoe jij het bedrijf wat je wilt neerzetten, kunt creëren. De klanten die je wilt aantrekken, je mate van enthousiasme en inspiratie, je financiële succes, enzovoorts.

   De intentie die je tijdens de meditatie ervaart is niet zozeer een intentie die je met je denkgeest of ego afdwingt, maar een intentie als mogelijkheid waarmee jij je verbindt. Je vrije wil die je afstemt op je ziel.

   Module 2

   Waar en hoe sta je nu? Hoe maak je  opbouwende stappen vooruit en overwin je belemmerende overtuigingen?

   Tijdens deze module bepaal je jouw vertrekpunt van de reis naar het bedrijf waar je naar verlangt. Daarnaast ga je aan de slag met datgene wat jou nu nog tegenhoudt. en zet stappen om dit te overwinnen.

    

   Module 2- Extra

   Eigenwaarde

   Eigenwaarde (of het tekort aan een gevoel van eigenwaarde) is een belangrijk thema voor veel spirituele ondernemers en Lichtwerkers. 

   Daarom is er een extra, aanvullende Module om jouw gevoel van eigen waarde te verhogen – en zo ook je bedrijf als waardevol te gaan zien 

   Module 3

   Verbinding met je ziel en de aarde – Thuiskomen in je lichaam.

   Tijdens deze module ga jij je verbinden met je ziel en met de aarde. Op een krachtige, zachte wijze. Zodat jij je ziel gaat belichamen en je een gevoel ervaart, van Thuiskomen in jezelf.

    

   Om je te herinneren wat je komt doen, wat je ziele-talenten zijn, je ziele-kernwaarden, enzovoorts, is het belangrijk om je bewust te verbinden met je ziel.

   Daarnaast is de verbinding met de aarde enorm belangrijk. Zodat je goed in je vel komt te zitten en goed “geaard” bent.

   In je bedrijf zorgt dit er heel praktisch voor dat je bijvoorbeeld met meer gemak je doelgroep kunt kiezen. Je vindt focus en balans en voelt een diepe rust. Je kunt stoppen met zoeken. Ook ga jij je échte, onderscheidende waarde voelen en omschrijven. Daarnaast vind je meer balans tussen geven en ontvangen.  En, wanneer je moeite hebt met zichtbaarheid, leer je om met minder stress je ware ik te laten zien.

   Module 4

   Pijnthema’s en levenslessen. Wat heeft je missie met je grootste pijn te maken?

   Wanneer we kijken naar verschillende mensen en hun levensloop, zien we dat vrijwel iedereen ergens in zijn jeugd iets moeilijks mee maakt. Een specifieke pijn.

   Soms is de impact van die pijn enorm, soms wat kleiner. Maar het heeft invloed op onze levensloop en de manier waarop we tegen de  wereld en onszelf aan kijken. Waardoor we bijvoorbeeld eenzaamheid ervaren, weinig zelfvertrouwen hebben, moeilijk kunnen ontvangen, financieel blokkeren, onszelf kwijt raken, enzovoorts

   Het lijkt erop dat deze gebeurtenis(sen) iets in ons als mens activeren, wat op zielsniveau al bepaald is. Misschien omdat deze pijn in een vorig leven of eerdere generatie al actief was. Misschien omdat deze ervaring ons iets wil leren. Misschien …. ? Wat de reden ook is, de pijn wordt actief in ons en ons leven. Daarom wordt deze eerste ervaring ook wel een “pijnstempel” genoemd.Dit pijnstempel brengt al jong een bepaald pijnthema in ons leven.

   Tijdens deze module kijk je naar de pijnthema’s welke een rol spelen in je leven en wat de levensles is, die hierin verborgen ligt.

   Hiermee zoeken we naar een vorm van Heling, als dit mogelijk is. Of vrijheid, wanneer dit thema nog niet helemaal geheeld kan worden. Vrijheid, zodat het de bloei van jou en je bedrijf niet in de weg staat.

   Module 5

   Zielsmissie en zielestralen. Ontdek jouw spirituele oorsprong.

   Je zielestraal is enorm belangrijk voor het herkennen van jouw natuurlijke, authentieke kernwaarden. Misschien klinkt het nog wat abstract voor je, maar aan het einde van deze module heb je er een gevoel en beleving bij. zodat jij je kernwaarden vanuit een diepe herkenning kunt beschrijven.

   Onze ziel, is ooit ontstaan. En heeft tijdens het ontstaan een missie gekregen. een hoger doel. Op het moment dat de ziel ontstaan is, vanuit onze Bron, vanuit het pure witte licht, heeft iedere ziel ook een basis energie. Dit is wie we in essentie Zijn.

   Eigenlijk zijn wij zielen als stukjes regenboog. Stel je maar eens voor. Wanneer er een wit licht op een prisma valt, braakt dit licht uiteen in de regenboog kleuren. Op een gelijksoortige manier zijn wij zielen uiteengespat vanuit het witte licht, onze Bron. Iedere ziel in een eigen basiskleur. Deze basiskleur of basisenergie ervaar je in alles wat deze ziel doet, zegt, laat zien. In dit leven en ook in andere levens.

   Zoals bijvoorbeeld chocola zorgt voor een chocoladesmaak, waar je het ook in verwerkt. Cake, koek, reep. De smaak blijft chocola.

   Tijdens deze module ga je op zoek naar jouw oorspronkelijke energie, jouw “basiskleur”. De energie van waaruit jij jouw reis als ziel begonnen bent. Wanneer je dit helder krijgt, zal er heel veel in jou op haar plek vallen. veel wordt duidelijk. Waarom jij dingen altijd op een bepaalde manier doet of ziet. En ook waar jouw kracht ligt. Van nature.

   Wanneer je dit dan bewust gaat inzetten in je bedrijf, kun je op een nieuwe manier gebruik maken van die kracht. Moeiteloos.

   En begrijp je ook beter de kernwaarden die jou uniek maken. Want jouw ziele-waarden passen bij je oorsprong, bij je zielestraal en zielsmissie.

   Daarnaast hoef je ook sommige dingen niet meer te “eisen” van jezelf omdat je herkent wat wel bij je past en wat ook helemaal niet. Je hoeft niet meer naar vanille te smaken, als je kracht chocolade is.

    

   Module 6

   Ziele-talenten en levensmissie. Jouw puzzelstukjes vallen in elkaar.

   In deze module ga jij je verdiepen in je ziele-talenten. Ga jij jouw talenten van binnenuit ervaren. En, je leert welke talenten belangrijk zijn om je missie goed uit te kunnen voeren. Je gebruikt hiervoor je hoofd, hart en innerlijke visie.

   Wanneer we geboren worden, nemen we als ziel een aantal van onze talenten mee naar de aarde. De talenten die we nodig hebben om onze zielsmissie goed uit te kunnen voeren.

   Het is alsof je een koffer samenstelt voor je op vakantie gaat. Je neemt de kledingstukken mee die passen bij het klimaat waar je naartoe gaat. De rest laat je thuis.

   Zo heeft jouw ziel een “koffer” samengesteld met talenten die je dit leven nodig hebt. De rest laat je in je spirituele thuis.

   Als we geboren worden, valt het aardse leven soms tegen. Om toch te kunnen leven hier, goooien we regelmatig wat van ons licht en onze talenten uit onze “koffer”, uit ons lichaam. Waardoor we deze talenten misschien nog wel aanvoelen, maar niet meer actief kunnen gebruiken.

   Hierdoor heb je bijvoorbeeld moeite met  focus, heb je veel ideeën maar maak je niets af, vind je van alles leuk en kun je niet kiezen. En kun je ook het gevoel hebben dat er veel meer in je zit dan er nu uitkomt. Of voel je een sterke impuls of verrlangen om iets te ontwikkelen, zoals je helende of creatieve kwaliteiten,

    

    

    

   Module 7

   Van levensmissie naar bedrijfsmissie – integratie en implementatie

   Tijdens deze module ga je alle onderdelen van de afgelopen modules verzamelen en naast elkaar leggen. Om zo uit al deze “losse” onderdelen jouw levensmissie te zien en beschrijven.

   Van hieruit ga je beginnen met het verwoorden van je bedrijfsmissie. Jouw missie, waar jij voor staat met je bedrijf en hoe je dit zichtbaar maakt in de wereld.

   Zodat je vanuit een moeiteloze flow de klanten gaat aantrekken die bij jouw levensmissie horen. Sterker nog – de klanten die op jou en jouw missie wachten!

   Module 8

   Waar jij voor staat – en voor wie. Maak jezelf zichtbaar, zoals bij je past

   Waar jij voor staat met je bedrijf, is belangrijk.

   Als eerste voor jezelf natuurlijk. Het is voor jou super belangrijk om te herkennen en beschrijven wat jou met je bedrijf zo waardevol maakt. Plus, je hebt een referentiekader, voor het maken van je aanbod en marketingacties. Dit voorkomt dat je bedrijf als los zand aan elkaar gaat hangen

   Daarnaast is het belangrijk voor je klanten. Ze zien in 1 oogopslag wat ze aan je hebben en of jij bij hun past. En, waar jij voor staat, is ook waar jouw ideale klanten voor staan of voor willen staan. Jij bent hierin hun spiegel en voorbeeld.

   Spannend? Of iets om je op te verheugen? Bij veel mensen merk ik, dat het zichtbaar maken van datgene waar jij voor staat een vorm van stress op kan roepen.Tijdens deze module ga je daarom ook regelmatig terug naar onderdelen uit het eerste deel van de training, zodat je vanuit je gevoel en de wijsheid en kracht van je ziel kunt omschrijven wat voor jouw bedrijf belangrijk is.

   Tijdens deze module maak je een start met het kiezen en omschrijven van je doelgroep

   Module 9

   Welk verhaal vertel jij en hoe maak je deel je dit met de wereld?

   Deze module maak je zichtbaar waar je met je bedrijf voor staat. Met kleur, beeld en verhaal. Deze module is enorm belangrijk als basis voor je marketing acties (module 12). Wanneer je namelijk zorgt voor een goed en passend verhaal wat de juiste mensen aanspreekt, kun jij jouw marketing vanuit je Hart gaan doen.

   Je gaat aan de slag met Storytelling. Kiest de kleuren en afbeeldingen die bij jou passen en uitstralen waar je voor staat.

   Ook in deze module werk je in een balans van hart en hoofd. tijdens de geleide meditatie richt jij je op het gevoel en de energie van wat je wilt uitstralen. Met je hoofd en handen zorg je voor de praktische stappen. Zoals de kleuren implementeren in je website. Het ontwerpen van een nieuw logo. en het schrijven van jouw “verhaal”.

   Zo langzamerhand krijgt jouw Soul Based Business haar echte, complete vorm.

   Module 10

   Presenteer jouw Soul Based Business en … schrijf je nieuwe Aanbod.

   Deze module ga je samenvoegen wat je tot nu toe “verzameld” hebt t.a.v. jouw Soul Based Business. Je beschrijft het totaal van je bedrijfsmissie, jouw nieuwe uitstraling, je verhaal en je doelgroep.

   Daarna beschrijf je jouw ideale klant en de manier waarop je jouw ideale klant gaat aanspreken.

   Van hieruit maak je een nieuw aanbod of pas jij je huidige aanbod aan.

   Module 11

   Wat betekent succes voor jou? En hoe zet jij je marketing en sales hier voor in?

   Marketing, voor veel spirituele ondernemers geen favoriet onderwerp. De meeste van jullie zijn je opleidingen gestart om mensen te helpen … en waarschijnlijk stond je er toen niet erg bij stil dat je dit helpen ook nog op de markt zou moeten brengen.

   Om vanuit je zielsmissie te kunnen ondernemen is het belangrijk om uit te gaan van een marketing strategie die op liefde gebaseerd is. Tijdens deze Module leer je, hoe je op deze manier je marketing in kunt zetten.

   Module 11 - Extra

   Stralend ondernemen is zorgen voor jezelf en een optimaal prikkelingsniveau – jouw talenten in balans

   Om er te kunnen zijn voor je klanten, is het super belangrijk om er ook te zijn voor jezelf! Want natuurlijk realiseer jij je, dat je alleen vol energie aan je klanten kunt geven wat ze nodig hebben, als je die energie ook werkelijk hebt.

   Daarnaast, wat voor veel spirituele en lichte ondernemers nog wel eens lastiger is, is het weten dat jij het driedubbel waard bent, om goed te zorgen voor jezelf.

   Waarschijnlijk hebben de afgelopen maanden absoluut bijgedragen aan de liefde en misschien ook bewondering voor jezelf. Je hebt van heel dichtbij kunnen ervaren hoe prachtig stralend je in je wezen bent. En hoe ongelooflijk mooi je talenten, kernwaarden, oorsprong, enz zijn.

   Vanuit die liefde zal het je steeds gemakkelijker vallen om datgene te doen wat goed voelt. De dingen waar je energie van krijgt, die je voeden. En, nu je weet dat jouw lichaam precies gemaakt is voor je ziel, zal ook de zorg voor je lichaam steeds meer vanzelfsprekend zijn.

   Als spirituele en waarschijnlijk ook sensitieve ondernemer blijft dit belangrijk. Of je bedrijf nu nog wat kleiner is of al groter gegroeid. Zorgen voor balans is essentieel. Daarom besteden we er in deze module uitgebreid aandacht aan, hoe je dit kunt doen.

   Module 12

   Maak een doelgericht plan wat echt bij jou past – met Hart en Ziel

   Tijdens deze laatste module ga je onderzoeken, hoe je verder gaat.

   Je maakt een plan voor de komende 6 maanden. Gebaseerd op alles wat je tijdens de training geleerd hebt. Zodat je vanuit de krachtige flow welke je nu opgestart hebt, door kunt stromen. En je bedrijf door kan groeien, op de manier die bij jou als spirituele ondernemer past.

   Extra Modules

   Aanvullende Modules die jou en jouw proces ondersteunen

   Er zijn een aantal aanvullende modules. Met thema’s, die voor een aantal mensen spelen. Omdat dit niet voor iedereen in dezelfde mate speelt, heb ik er aanvullende modules van gemaakt. Welke je kunt gebruiken wanneer hier behoefte aan is.

   • Hoogsensitiviteit

   • De Akasha kronieken – het archief van de ziel

   • Module bij de Live dagen

   • Aanvullende meditaties

   • Diverse spirituele inspiratie

    

   Live Inspiratie / Transformatie dagen

   Dagen met groepswerk en individuele transformatie, die jou en jouw proces ondersteunen

   Er zijn 4 live dagen, verdeeld in 1 keer 2 aansluitende dagen en 2 losse dagen.

   Deze omgelooflijk mooie dagen be-leef je samen met de andere leden van de Soulmates community. Transformatie, verbinding, inzichten en groei staan voorop. Daarnaast geniet je van de rustgevende, natuurlijke omgeving. (de dagen worden in het algemeen gehouden in het prachtige conferentiecentrum de Poort in Groesbeek). En is er ruimte voor creativi-tijd.

   De thema’s sluiten aan op de online modules en individuele soulhealingen. Tijdens iedere dag starten we met een meditatie en verbinding met de akasha kronieken, zodat iedere dag start vanuit de blauwdruk van jouw ziel.

   • Zichtbaar Zijn (1 dag)

   • Eigenwaarde en de waarde van jouw bedrijf (1 dag) 

   • Storytelling – de kracht van jouw verhaal (2 dagen)

    

   Veelgestelde vragen

   Heeft ieder mens een missie?

   Een missie is datgene waar jij voor staat, wat jouw identiteit en waarden zijn. In mijn ogen heeft ieder mens iets waar zij voor staat, soms bewust en soms onbewust. Je staat bijvoorbeeld voor respect, voor milieuvriendelijkheid of rechtvaardigheid. Dit zijn allemaal waarden die in je zijn.

   Een reden dat we ons niet bewust zijn van onze missie, kan zijn dat onze eigen waarden zo gewoon voor ons zijn. daardoor valt het ons niet meer op, dat wij voor iets anders staan dan bijvoorbeeld onze buurman.

   Onze diepste missie, de missie van onze ziel, is vaak onbewust bij mensen. Omdat we bijvoorbeeld talenten in onze ziel hebben, die niet gezien of gewaardeerd werden als kind.

   De talenten en missie van onze ziel zijn het meest krachtig en tegelijkertijd vaak het meest kwetsbaar in ons. Met name omdat we hierin uniek zijn en gepassioneerd zijn. Hierdoor kun je eerder gekwetst of beknot worden op die talenten.

   Stel, jouw kracht is rechtvaardigheid en als kind zie je onrechtvaardigheid. dit stuit je tegen de borst, je ploft misschien bijna van woede. Je omgeving vindt dit overdreven of niet acceptabel. zo leer je jouw gevoel van rechtvaardigheid wat af te zwakken, tot het nauwelijks nog zichtbaar is als uniek talent. Je wordt 1 uit een dozijn, terwijl je dat niet bent.

   Gelukkig kun je jouw diepste missie terug vinden, wanneer je de stappen krijgt.

   Is mijn levensmissie hetzelfde als mijn zielsmissie?

   Jouw zielsmissie is de missie van je ziel, deze kan verspreid zijn over meerdere levens.

   Tijdens dit leven heb jij een levensmissie, welke onderdeel is van je zielsmissie. Deze 2 staan dus niet los van elkaar, maar zijn ook niet altijd helemaal identiek

   Wanneer je ziel incarneert in je lichaam, begint een nieuw leven. In je onbewuste is je levensmissie altijd beschikbaar, want je neemt als ziel je levensmissie mee.

   Deze bepaal je samen met je ziele-familie, je geleidegidsen. Jouw zielsmissie is namelijk ook weer onderdeel van de missie van jouw zielegroep of zielefamilie. Jullie zijn niet los van elkaar, zijn op energetisch niveau altijd verbonden.

   Tijdens de trainingen richt jij je als op je zielsmissie en van daaruit op je levensmissie, de missie voor dit leven. Ook vind je de verbinding met je ziele-familie terug.

   De reden dat ik me voor een groot deel richt op je levensmissie, is dat deze voor het zinvol kunnen leven van dit leven belangrijk is. Het onbewust ervaren van alle mogelijkheden van je ziel, kan je aandacht namelijk verstrooien en er voor zorgen dat je bedrijf niet lekker loopt.

   Door terug te gaan naar de basis, je zielsmissie voor dit leven (levensmissie) en de talenten die hier bij horen, krijg je weer focus en voelt alles wat je doet niet meer versplinterd maar geeft juist een prachtige flow. ook praktisch.

    

   Ik heb veel pijnlijke dingen mee gemaakt en die grotendeels verwerkt. Is deze pijn mijn levensmissie?

   In je leven heb je meestal bepaalde thema’s die terug komen. Dit kan de rode draad in je leven zijn, die verwijst naar je levensmissie. En het kan ook een draad zijn van pijnlijke patronen die terug komen.

   Je ziel wil bij pijnlijke patronen altijd deze pijn helen, zodat de liefde kan groeien. Soms is het pijn die al generaties lang in je familie voorkomt en soms ook een patroon wat bij jouw ziel al in andere levens gespeeld heeft. Op een bepaalde manier is het helen van pijn dus een deel van je missie voor dit leven, omdat je ziel altijd streeft naar meer liefde. Maar in het traject benoem ik dit niet direct je levensmissie. Wel reflecteer je op de draad van pijn in je leven.

   Uitgebreider ga ik in op je levensmissie. Dit is de missie waarin je voldoening en geluk ervaart. Je bent dienstbaar aan het grote geheel en je talenten die je mee genomen hebt kunnen optimaal samenwerken. Je “weet” dat je doet waarom je hier bent en voelt een heerlijke flow in je leven.

   Soms vallen deze 2 “draden” samen, maar dit hoeft niet op alle vlakken zo te zijn. Sommige pijnlijke thema’s die je geheeld hebt mag je achter je laten, sommige zul je terugzien bij je klanten zodat jij hen als ervaringsdeskundige nog beter kunt helpen.

    

   Heeft je bedrijf een missie nodig?

   De missie van jouw bedrijf is datgene wat je als coach of therapeute wilt uitdragen met je bedrijf.

   Dus eigenlijk heb je in je bedrijf al een missie, ook al ben jij je daar misschien niet van bewust. Je draagt al iets uit, door je trajecten of consulten aan te bieden.

   Wanneer je jouw missie bewust gaat formuleren en ook zorgt dat de missie van je bedrijf in het verlengde ligt van jouw levensmissie, kun je de klanten aantrekken die écht bij je passen. Je komt authentiek en krachtig over en je potentiële klanten voelen dat jouw verhaal resoneert met hun wens.

   Want het is gebleken dat mensen als eerste kiezen voor het “waarom” van een bedrijf. Waarom doet dit bedrijf wat het doet?

   Hier kun je gebruik van maken in jouw bedrijf door jouw persoonlijke missie te ontdekken en de missie van je bedrijf voor jezelf te omschrijven. Zelfs al zou je deze nooit op je website plaatsen, dan nog zal het ongelooflijk veel voordelen bieden. als houvast voor jezelf, zodat je uitstraling en aanbod bij elkaar passen. Je klanten weten wat ze aan je hebben.

   Daarnaast geeft het jou als coach of therapeute focus en innerlijke rust. Je hoeft niet langer “alles” aan te bieden wat je klanten zoeken. Jouw expertise is helder en daarvoor kunnen ze bij jou terecht. Ook dit is wat klanten zoeken in onze tijd: experts die weten waar ze het over hebben. Voel maar eens in: als jij zou kunnen kiezen voor een expert op een bepaald gebied of voor iemand die van alles doet, leuke dingen, maar een beetje versnipperd. Waar gaat jouw eigen voorkeur naar uit?

   Dus ja, in mijn ogen zou ieder bedrijf een bewuste missie moeten hebben, als ze in hun praktijk willen werken vanuit hun ziel, hun essentie. En daarnaast een betrouwbare en enthousiaste indruk op hun klanten willen blijven maken. 

   Hoe weet ik of de training bij mij past?

   Wanneer je geïnteresseerd bent in een training en twijfelt, maak ik tijd voor je.

   Tijdens een telefonisch gesprek bespreken we wat jij graag wilt bereiken en wat ik kan bieden.

   Op de manier kunnen we samen bekijken of er een match is.

   Van mijn kant zal ik je eerlijk aangeven of de training wel of niet bij jouw verwachting en behoefte past.

   Mocht de training niet geschikt voor je zijn, dan geef ik je een tip welke richting in mijn ogen beter bij jou zou passen.

   Wat leer ik tijdens de training

   Tijdens een 4 of 6 maanden traject leer jij ondernemen vanuit je zielsmissie. Je gaat jouw Soul Based Brand krachtig in de wereld zetten en de wereld met jouw unieke zielsmissie mooier maken. Samen gaan we aan de slag, je hoeft het niet meer alleen te doen. 

   Je begint bij de basis van je bedrijf en dat ben jij! Daarom ga jij je uitgebreid verdiepen in jou en de kracht van jouw bezieling. Zodat jij jouw zielsmissie en jouw hoogste potentieel gaat ontdekken of uitbreiden. Misschien ervaar je al een vorm van bezieling tijdens je werk. Uit ervaring met klanten weet ik, dat deze bezieling krachtiger wordt en je ziel nog vele malen meer mogelijkheden heeft dan je nu voor mogelijk houdt.

   Tijdens het tweede deel van het traject vertaal je jouw zielsmissie, ziele-talenten en authentieke kernwaarden naar je bedrijf. Je gaat werken aan de bezieling van jouw “merk”, jouw Soul Based Brand. Denk daarbij aan je uitstraling in kleur en beeld; ; welk verhaal vertel jij; hoe wil jij jezelf en jouw bedrijf in de markt laten zien; welke klanten wil je aantrekken en meer! 

   Spirituele Groei:

   • Je maakt de verbinding met je ziel, je zielestraal en je ziele-talenten, zoals je dit nog niet eerder kon. Vergeten delen van je ziel worden weer toegankelijk.
   • Je gaat jezelf en jouw missie op een heel nieuwe manier zien. Je krijgt zelfvertrouwen en een krachtiger gevoel van eigenwaarde
   • Je leert om het licht van jouw ziel te verbinden met de aarde. Jouw persoonlijke verbinding met de aarde en het aardse wordt hiermee vele malen krachtiger en aangenamer. Je komt als het ware Thuis in je lichaam en op aarde
   • Je wordt je (meer) bewust van je spirituele Gidsen en ziele-familie., ook voor je bedrijf (jouw “spirituele marketing team”)
   • Je krijgt inzicht in je belangrijke levenslessen en wat dit betekent voor je leven en werken. Je pijnthema’s kunnen helen of leefbaar worden.
   • Je krijgt helder wie je bent en wat je écht wilt met je leven en je bedrijf.
   • Ook je persoonlijk leven komt in balans omdat het licht van  je ziel nu overal krachtiger kan stromen

   Bedrijfs Groei:

   • Behalve een bezielde coach, trainer of therapeute, word je ook een bezielde ondernemer
   • Je leert hoe je jouw ziels- en levensmissie kunt vertalen naar je bedrijfsmissie
   • Tijdens de training beschrijf je hoe jij jouw missie  zichtbaar gaat maken, wat jij uit wilt stralen in woord, beeld en actie
   • Je maakt je doelgroep concreet of past je doelgroep aan naar de klanten die écht bij je missie passen
   • In je aanbod leer je bewust gebruik te maken van je ziele-talenten en de kernwaarden van jouw zielestraal
   • Je maakt een plan, hoe je verder gaat na dit traject. Op het gebied van marketing, sales, online zichtbaarheid, online training e.a.

   Karakteristiek voor dit traject is de focus op bezieling en het leggen van een spirituele basis. Waardoor alles in je bedrijf bezield is. En dat straal je uit!.

   Je hebt de keuze uit 2 verschillende tempo’s: 4 maanden (high sensation) en 6 maanden (vibrant flow). Je kiest, welke het beste bij jou past

   Wat is een soulhealing of soulretrieval?

   Wanneer we als mens geboren worden, verbindt onze ziel zich aan ons lichaam.

   Onze ziel is licht, uniek en heeft waarschijnlijk ook al eerdere ervaringen als mens.

   Het leven op aarde, is donkerder dan het leven als ziel in ons spirituele thuis. Tijdens onze geboorte als mens kunnen we daarom niet al het licht en daarmee alle talenten ook meenemen in het bewustzijn van ons lichaam.
   een deel van onze informatie blijft wel in de buurt maar niet direct bewust in ons lichaam.

   Groeien we op en we maken pijnlijke dingen mee, dan leggen we als mens een beschermlaagje over een deel van onze ziel. Zodat de pijn minder groot is en te hanteren wordt. Het nadeel is, dat we de talenten en het licht van dit stukje ziel ook niet meer zo duidelijk zien.

   Een soulhealing of soulretrieval is een proces waarbij ik je help om weer verbinding te maken met de delen van je ziel die nu onbewust bij je zijn. zodat je deze delen weer kunt gaan gebruiken.

   tijdens een soulhealing lig jij op een behandeltafel en ontspant. Ik maak verbinding met mijn ziel, mijn geleide-gidsen, jouw ziel en jouw geleide-gidsen.

   Een talent van mijn ziel is het vormen van een brug tussen jouw ziel en je lichaam. Waardoor het voor jou gemakkelijker wordt om het licht en de talenten van je ziel in je lichaam te aarden. Te verbinden met je lichaam en de aarde eigenlijk.

   Verbinding met de aarde is belangrijk tijdens de soulhealing. De verbinding met de aarde zorgt er o.a. voor dat je jouw talenten ook praktisch kunt gaan gebruiken. Je kunt je voorstellen, dat water buiten een fles niet zo gemakkelijk gegoten kan worden, als het water in de fles. Zo werkt het met je ziel ook. Ervaar je jouw ziel wel, maar niet volledig in je lichaam, dan kun je bijvoorbeeld  ideeën op het aardse vlak minder goed concreet maken of maar moeilijk in actie zetten..

    

   Wat mijn klanten zeggen

   Het klikte meteen tijdens ons videogesprek en ik werd geraakt door haar woorden.
   Wilde best graag een traject bij haar volgen, maar de prijs hield me tegen. Ik had namelijk net een behoorlijk bedrag uitgegeven aan een cursus die me niet had gebracht wat ik zocht… dus daarom was ik wat terughoudend…

   Later spraken we elkaar nog een keer en toen heb ik gelukkig naar mijn goede gevoel geluisterd… ik ging in traject! Pfff…wel veel geld en zou het me wel iets opleveren?

   Inmiddels ben ik bij module 8 en het antwoord is: JA!

   Waarom?
   Ten eerste komt Iris heel vertrouwd over, ze is ook heel betrokken en heb het gevoel dat ik haar al veel langer ken.

   Verder heeft ze met mij mijn pijnpunten naar boven gehaald maar ook mijn lichtkant. Dat is echt een cadeau dat ik deze kant in mezelf weer heb gevonden!

   En met mijn bedrijf? Ik heb er een heel goed gevoel over omdat ik nu echt weet wie ik ben en wat ik hier kom doen op aarde. Blanche Janssen

   Bij Blanche. Voor innerlijke kracht en schoonheid

   Bianca Gerritsen - vanuit je start

   Soms heb je als coach/therapeut zelf ook behoefte aan een coach. Iemand die een poosje meeloopt op je pad en je helpt alles weer scherp te zien en te zorgen dat je niet afdwaalt van het pad dat je voor ogen had. Iemand met wie je je twijfels en zorgen kunt bespreken, maar met wie je ook je successen kunt delen. Ik merkte de laatste tijd dat ik ook behoefte had aan zo’n coach en die heb ik gelukkig gevonden in de persoon van Iris

   Wat een fijne inzichten heeft Iris me gegeven . En de soulhealings zijn echt de kers op de taart. Wat een diepgaande en helende sessies zijn dit! Het is bijna niet in woorden uit te drukken wat daar gebeurt.

   Iris is een heel fijne, rustige vrouw met een liefdevolle en zachte energie. Ze voelt je feilloos aan en weet precies de vinger op de zere plek te leggen.

   Kortom, ik raad Soul Based Business van harte aan. Niet meer twijfelen, maar gewoon doen! 😊

   Petra Swart

   Centrum Sprankel - Energetisch therapeut en Sprankelcoach

   Ondernemen vanuit je zielsmissie - het voelt goed. Maar, past het echt bij jou?

   Laten we tijdens een Strategie Sessie samen kijken of de training “Ondernemen vanuit je zielsmissie” bij jou past!