Online 5-daagse “Reset and Step Up”

Dit is dé tijd voor jou als spirituele ondernemer of Lichtwerker om jouw Licht te laten schijnen. Door je af te vragen: Wat kan ik doen? Waar ligt mijn transformatiekracht, waarmee ik Nu de mensen om me heen kan helpen? Vrij van valse bescheidenheid of angst om op te vallen. 

Met genoeg tijd om ook jezelf op te laden. Iedere dag op nieuw. Zodat je niet mee stroomt met wat anderen aangeven, maar afstemt op jouw diepste intuïtie.

Tijdens de 5-daagse is er iedere dag een FB Live met afstemming, tips en oefeningen. Je ontvangt een krachtig transformerende Licht meditatie. Met ruimte om vragen te stellen. Over transformatie. Over ondernemen. Het verbinden van spiritualiteit met zakelijkheid, ook nu!

N

Je ontvangt dagelijks een reset naar de keuze voor Liefde

N

Je stemt je dieper af op jouw intuïtie en innerlijke Waarheid

N

Je gaat jouw Licht en Kracht zichtbaar naar buiten brengen

Ja, ik meld me gratis aan!

Ik doe graag mee met de 5-daagse en ontvang met mijn opgave de tips, inspiratie en live video’s van Soul Based Business Academy helemaal gratis

9 + 3 =

Natuurlijk gaan we zorgvuldig om met jouw gegevens! De verwerking hiervan voldoet aan de regels van ons privacybeleid en je kunt je op ieder gewenst moment weer uitschrijven.

“Ik zag mezelf verkeerd!”

Tijdens een healing, zo rond mijn 30e levensjaar, zei de healer: “Jij ziet jezelf verkeerd” en bedoelde hiermee, dat ik mezelf teveel als mens zag. Worstelend, tekort schietend, beperkt. Terwijl ik meer naar de schoonheid en talenten van mijn ziel mocht kijken. Dat raakte me enorm en ik besloot om mijn ontwakende spirituele interesse ook professioneel te gaan gebruiken.

Nu, heel wat jaren later, werk ik met spirituele ondernemers en Lichtwerkers die zichzelf ook anders mogen bekijken. Meer met de ogen van hun ziel. Want pas dan ontdekken ze wat hun spirituele roeping is. En vinden ze voldoening. Want spirituele zielen zoals wij moeten onze diepste roeping volgen om écht gelukkig te kunnen zijn. 

Dit is wat mijn klanten zeggen

Iris gaf mij het vertrouwen in mezelf terug in kleine (grote) stapjes hielp ze mij de echte Nicolette te zien, met talenten die ik nog niet kende. Haar meditaties zijn zo krachtig en hebben steeds weer deuren geopend naar mijn innerlijke verborgen schatten.

Nicolette Kosterman-Delmee

Unieki

Soms heb je als coach/therapeut zelf ook behoefte aan een coach. Iemand die een poosje meeloopt op je pad en je helpt alles weer scherp te zien en te zorgen dat je niet afdwaalt van het pad dat je voor ogen had. Iemand met wie je je twijfels en zorgen kunt bespreken, maar met wie je ook je successen kunt delen. Ik merkte de laatste tijd dat ik ook behoefte had aan zo’n coach en die heb ik gelukkig gevonden in de persoon van Iris

Petra Swart

Centrum Sprankel

Ja, ik meld me gratis aan!

Ik doe mee met de 5-daagse en ontvang met mijn opgave de tips, inspiratie en live video’s van Soul Based Business Academy helemaal gratis

4 + 4 =

Natuurlijk gaan we zorgvuldig om met jouw gegevens! De verwerking hiervan voldoet aan de regels van ons privacybeleid en je kunt je op ieder gewenst moment weer uitschrijven.

Iris Boonstra, soul – en transformatiecoach voor spirituele ondernemers en Lichtwerkers