Spirituele Kunst en Card Decks

Wil jij laten zien waarvoor je staat?

Met spirituele kunst voor coaches maak je een goede eerste indruk! Wanneer jij gebruik maakt van soul-based art, laat je  in 1 oogopslag zien waar je voor staat,

Voel jij je goed bij licht en kleur op je werk?

Als hoogsensitief persoon ben je gevoelig voor je omgeving. Met kunst die bij je past maak je hier bewust gebruik van. Zodat jij en je klanten iedere dag gevoed worden met stralende kleuren.

Houd jij van een leven met diepgang?

Het leven heeft voor jou enorm veel lagen Je houdt van nature van diepgang en het doet je goed om jezelf iedere dag te herinneren aan de dingen die écht belangrijk voor je zijn.

Maak het ontastbare zichtbaar

Spirituele kunst voor coaches maakt de spirituele dimensie van jou en  je praktijk zichtbaar. Zodat al dat mooie wat je diep vanbinnen ervaart eindelijk tastbaar wordt. 

Ten eerste natuurlijk voor jezelf! Kijken naar jouw schilderij geeft je direct een gevoel wat met woorden nauwelijks te omschrijven is. Liefde, kracht, ontroering … thuiskomen in jezelf en in je leven.

Daarbij trek je nieuwe klanten aan met jouw spirituele diepgang.  Met de speciale spirituele kunst voor coaches kun je in 1 oogopslag laten zien  wat de essentie is van jouw bedrijf en missie. Omdat je jouw klanten direct een gevoel bij je aanbod geeft, voelen jouw ideale klanten zich sneller aangesproken en aangetrokken.

Het is mijn missie om met mijn kunst de wereld een stukje mooier en Lichter te maken

Het leven met diepgang be-leven

Als hoogsensitief persoon beleven we alles enorm intens. En als hoogsensitieve coach of therapeute komt daar ook nog eens die liefde voor reflectie, inzicht en heling bij. Deze intensiteit maakt het leven ongelooflijk mooi. En tegelijk werd ik wel eens moe van mezelf …

Wat ik ook deed in mijn leven, ik nam mezelf mee. Natuurlijk weten we dat. Meestal eerst in theorie. De praktijk, komt vaak later. Vaak liet me dat zuchten, omdat ik niet goed wist hoe ik met mezelf een fijne plek in de wereld kon vinden. Terwijl ik ook niet zonder meZelf kon leven. Mijn behoefte aan écht zijn, voelde soms als een vloek.

Altijd alles diep voelen in een wereld die snel wil gaan. Gelukkig heb ik daarin mijn draai gevonden – en mag dit met jóu delen. Zodat jij jóuw draai kunt vinden.  Mijn diepgang is geen vloek meer, maar eindelijk een zegen.

Vol zelfvertrouwen laten zien wat jou speciaal en waardevol maakt

Jouw spirituele waarde is zichtbaar

Jouw spirituele unieke waarde heb je gevonden. Zonder twijfel, van binnenuit.

Je straalt uit waar je voor staat

Omdat je jouw waarde nu ook letterlijk zichtbaar hebt gemaakt, aan je muur of op je website.

De energie van je levensmissie is tastbaar gemaakt - ook voor jou

Ook op de dagen dat alles misschien wat minder loopt zie je jouw missie, waarvoor je het doet!

Ervaringen van mijn klanten

Eén woord bij de schildertraining: HEERLIJK. Vroeger schilderde ik veel. Heerlijk om nu de creativiteit weer in mijn lichaam te laten stromen. En wat is het fijn om een schilder sessie te starten met een meditatie. Zo kom ik los van de dagelijkse dingen en ervaar rust. Het lesmateriaal is heerlijk overzichtelijk. Je werkt in je eigen tempo toe naar je eindwerk en dit wordt heel goed en overwogen opgebouwd. En naast het lesmateriaal met leuke opdrachten die je kennis vergroten, krijg je duidelijke video’s met uitleg over producten en technieken. Tijdens een videocall begeleidt Iris je met je vragen en keuzes, Ik vond dat heel prettig en verhelderend.

En, ik heb mijn eigen werk gemaakt waar ik super trots op ben!

Esther Brinkman, 42

Interieur ontwerpster

Iris heeft mijn paard Lena en haar dochter Angie geschilderd in een omgeving die voor  mij belangrijk is. En vooral goede herinneringen oproept aan het land van Lena haar oorsprong.

Ik heb het hele proces mogen volgen en nu hangt dit prachtige schilderij dan eindelijk in huis. Het portret van mijn 2 powerladies. Het geeft me nu elke dag precies het gevoel wat Lena mij geeft. Liefde, verbondenheid … warmte en zoveel plezier in de paardensport.

“Home is where my horse is”. Dat zegt alles.

Ingrid den Engelsman, 44

Zelfstandig ondernemer paardensport

 Soul Based Art is Kunst welke iedere ruimte laat stralen!

Unieke spirituele kunst aan de muur in jouw praktijk. De energie van de ruimte waar dit speciale werk hangt wordt merkbaar verhoogd. Eenvoudig door er te zijn. Nieuwe klanten zijn onder de indruk van jouw bijzondere inrichting. En jij geniet dag in dag uit van het energetische schilderij welke speciaal voor jou gemaakt is.

Jouw eigen unieke Soul Based Schilderij aan de muur van je bedrijf!

Ben jij er klaar voor? Laten we dan samen kijken wat de mogelijkheden zijn!

Ben jij ook zo dol op Spirituele Card Decks? Leer hier deze zelf te maken!

Card Decks. Ze zijn er in allerlei soorten en maten. Een mooi deck maakt je superblij, alleen al door de prachtige kleuren en afbeeldingen. En het is een fantastisch hulpmiddel in je bedrijf of privé.

Wil jij leren jouw eigen Card Deck te maken? Mijn stap voor stap training met persoonlijke begeleiding maakt van dit traject een spiritueel en kleurrijk feestje.

Wil jij jouw eigen Spirituele Schilderij of Card Deck maken?

Laten we dan samen kijken welk pakket het beste bij jou past

Veelgestelde vragen

Moet ik kunnen schilderen om zelf iets te maken?

Dit is zeker niet noodzakelijk! Wanneer je nog niet kunt schilderen, ontvang je tijdens of voor het werken aan je eigen schilderij of inspiratiekaarten, een online training. Daarnaast help ik je om het hele proces goed te doorlopen. van het allereerste begin tot het einde. Het onderwerp, de kleuren, hoe krijg je de tekening op je doek, welk voorbeeld kun je gebruiken, hoe lijst je een doek in, enzovoorts. Je kunt hierbij kiezen voor een aantal live dagen, waarin ik je laat zien hoe je alles aan moet pakken. en ik kijk met je mee, waar er problemen zijn. Live of eventueel per skype of email met foto tijdens het schilderen.

Ik heb gehoord dat schilderen enorm kan helpen om te ontspannen en stress te verminderen. Klopt dit?

Ja, dit klopt zeker. Mijn start met schilderen was na een burn-out en het deed me direct enorm goed. Het effect van kunstzinnig bezig zijn is vergelijkbaar met meditatie. En het voordeel van schilderen is, dat je tegelijkertijd iets doet wat effect heeft. Je maakt iets moois en terwijl je dit doet ontspan je en gaat alles in je leven anders voelen.

Kan ik wat ik leer tijdens de meditatie- en schildertraining ook gebruiken voor mijn klanten?

Ja, dit is heel goed mogelijk. Natuurlijk als eerste de inspiratiekaarten set. Deze set is perfect in je praktijk. Daarnaast de geleide meditaties. Dit zijn meditaties die jij ook aan je klanten kunt geven, wanneer jij hiervoor mijn toestemming vraagt. Bij de teken- en schilderoefeningen zijn een heel aantal oefeningen met name gericht op ontspanning. deze zijn perfect om te gebruiken tijdens een coachingstraject (mits je hiervoor mijn toestemming vraagt). Regelmatig geef ik een trainingsdag, waarin je leert je eigen meditaties of creatieve oefeningen te gebruiken tijdens een coachingstraject. Ben jij hierin geïnteresseerd/ Vraag hier naar via het contactformulier.

Wanneer jij voor mij een schilderij op maat maakt, wat is dan mijn inbreng?

Wanneer jij als klant opdracht geeft voor het maken van jouw Soul-based Art, gaan we als eerste samen in overleg. Wat zoek jij, wat kan ik bieden. Hebben we samen een match, dan begint het proces met ontwerpen. Dit gaat in overleg. heb jij al een idee, starten we hier mee. Heb je nog geen idee, dan bied ik mogelijkheden aan die passen bij jouw Soul-based Brand.

Wanneer ik wil leren schilderen in jouw magisch realistische stijl, heb jij hiervoor mogelijkheden?

Om te leren schilderen heb ik een online training in 12 modules gemaakt. Met behulp van lesmateriaal, geleide meditaties en video’s leer jij de basis om te kunnen schilderen. Je leert van alles over materiaal, het inrichten van je werkplek; kleuren; licht/donker verhouding; compositie; inlijsten; enzovoorts. Naast de online training bied ik live Art & Soul dagen aan.

Wat mijn klanten zeggen

Bij mij werkt alles via het hart. En dan bedoel ik dat ik een gevoelsmens pur sang ben. Gevoelig, gewoon eigenlijk. Voor mij althans. Wanneer het gevoelsmatig klikt dan zingt mijn hart. Het schilderen tijdens de Art & Soul daqen bij Iris geeft ruimte om naast het ontwikkelen van technische vaardigheden, ook en vooral het intermenselijke aspect tot volle bloei te laten komen. Want het is goed, gewoon omdat we er zijn en aandacht hebben voor waar we mee bezig zijn. En aandacht komt in vele vormen. Leren, luisteren en delen.

Ernie Pijl, 53

Tekst kunstenaar

Aan Iris is te merken dat ze ook hooggevoelig is. Dat werkt erg prettig. Daardoor is het voor mij makkelijker geweest de dingen die ik tegen kwam ten aanzien van mijn hooggevoeligheid te delen of aan te geven. Ik heb door de meditaties en door het schilderen een diepere laag in mezelf ontdekt. En daar heb ik inmiddels veel profijt van. Ik heb het tijdens de training en het schilderen van mijn eigen werk vooral als zeer prettig ervaren dat er veel ruimte was voor vrijheid en overleg. Dat maakte het extra plezierig om mijn eigen ding te doen en te zien dat dit wordt gewaardeerd.”

Iris A, 36

Kindercoach

Jouw Soul Based waarde letterlijk zichtbaar maken. Ben jij er klaar voor?

Laten we dan samen kijken welk traject het beste bij jou past.