Gratis training – een succesvol bedrijf opbouwen

leer in 8 korte modules hoe je jouw bedrijf op een succesvolle manier tot bloei kunt brengen,

zoals het bij jou als spirituele ondernemer  past!

Speciaal voor spirituele ondernemers

Meld je hier gratis aan voor de training, incl. werkboek, video’s en meditatie. Ontvang mijn tips en inzichten per e-mail en word gratis community-member.

Natuurlijk ga ik zorgvuldig om met jouw gegevens. Bij inschrijving ga je akkoord met de manier waarop ik jouw gegevens verwerk, zoals vermeld in mijn privacybeleid.

Z

Het stappenplan dat bij je past

Je leert de stappen die nodig zijn om jouw bedrijf tot bloei te brengen – zoals dit bij jou als spirituele ondernemer past

Z

Focus en rust

Je vindt focus en rust, zodat je weer kunt voelen welke stappen belangrijk zijn voor jou en je bedrijf

Z

Inspiratie - 8 korte modules

Je krijgt 8 modules, vol met mijn inspiratie. Om de 2 dagen ontvang je een email met de nieuwe link. 

Z

Community en coaching

Je wordt lid van de gratis FB community. Een superfijne groep spirituele ondernemers. Hier ontvang je ook gratis mijn coaching. Tijdens de FB Live heb jij alle gelegenheid jouw vragen te stellen

Jouw bedrijf laten stralen

Ben jij een spirituele ondernemer en wil je jouw missie delen met de wereld? Of wil je meer klanten aantrekken, de klanten die echt bij je passen?

Uit eigen ervaring weet ik hoe frustrerend het kan zijn wanneer je klaar bent voor een bloeiend bedrijf – en het loopt niet zoals je zou willen.

Want een expert op het gebied van het “Ondernemen vanuit je zielsmissie”, dat ben ik zeker niet altijd geweest! Met vallen, struikelen en opstaan ontdekte ik, dat de standaard business strategieën voor mij en mijn klanten niet werkten. Want  jij en ik als spirituele ondernemer hebben een heel eigen manier van ondernemen nodig om ons bedrijf tot bloei te kunnen brengen!

Tijdens de 8-stappen training leer ik je mijn inzichten over de manier van ondernemen die jou als spirituele ondernemer succesvol maakt. Succesvol, volgens jouw eigen unieke definitie van succes!.

Meld je hier gratis aan voor de training, incl. werkboek, video’s en meditatie. Ontvang mijn tips en inzichten per e-mail en word gratis community-member. Bij inschrijving ga je akkoord met de manier waarop ik jouw gegevens verwerk, zoals vermeld in mijn privacybeleidNatuurlijk ga ik zorgvuldig om met jouw gegevens!

Iris Boonstra – Transformatie Businesscoach voor spirituele ondernemers en schilderes van spirituele kunst

Ondernemen en Spiritualiteit

Mijn hele leven heeft me gebracht bij het combineren van spiritualiteit met ondernemen.

Spiritualiteit was mijn “eerste liefde”. Ik wilde vooral mensen helpen, vanuit een diep gevoel van compassie. Eerst probeerde ik dat, zoals de meeste jonge mensen, in loondienst voor een bedrijf. Maar ik brandde hiermee keer op keer op. Mijn energie vloeide weg en het ging dan letterlijk niet meer. Achteraf zie ik dat een ingebouwde alarmknop van mijn ziel voorkwam dat ik deed wat niet klopt. Want de banen die ik had, de opleidingen welke ik volgde: het klopte steeds bijna – maar net niet helemaal. 

Voor mij was mijn eigen bedrijf een logische stap. Doen wat ik hier kom doen, op de manier die bij mij past! Het klonk zo gemakkelijk. En het voelde supergoed. Maar het echte ondernemen, mijn bedrijf opbouwen en de goede klanten vinden – dat viel in het begin nog niet mee. Ik deed van alles. Leerde van alles. Deed businesscoachings trajecten. Visualiseerde. Kwam in actie. En alles werkte een beetje – en ook weer net niet.  Pas toen ik de juiste onderdelen achter elkaar zette en dit begon te doen zoals dat echt bij mij past (met Hart en Ziel), begon mijn bedrijf te stromen. 

Vallen en opstaan. Struikelen en weer doorgaan. Wanneer ik dit van tevoren had geweten, was ik er vast niet blij mee geweest. Maar nu, nu ik de hele weg zie voel ik dankbaarheid. En ben ik superblij, dat ik met alles wat ik heb geleerd, jou mag helpen. Eerst om te vinden wie je echt bent, wat jij hier komt doen. En, zeker zo belangrijk, hoe ook jij hiermee jouw bedrijf tot bloei kunt brengen. Op de manier die bij je past.

De gratis training: een succesvol bedrijf als spirituele ondernemer 

Leer je bedrijf tot bloei brengen, zoals het bij jou als spirituele ondernemer past.

 

Meld je hierboven gratis aan voor mijn regelmatige tips en inspiratie per e-mail. Je doet gratis mee met mijn training, incl. opdrachten, video’s, meditatie en de besloten FB community – de Bezielde Ondernemer.  Bij inschrijving ga je akkoord met de manier waarop ik jouw gegevens verwerk, zoals vermeld in mijn privacybeleid.

Natuurlijk ga ik zorgvuldig om met jouw gegevens!