Succesvol ondernemen als spiritueel ondernemer:

vol zelfvertrouwen bouwen aan het bedrijf waar je trots op bent!

Doe mee voor krachtige transformatie

  • je krijgt inzicht in wat voor jou als spiritueel ondernemer belangrijk is om succesvol te zijn. Dit zal je hele kijk op ondernemen en de juiste acties veranderen!
  • je krijgt hiermee meer vertrouwen in jezelf, als mens en als ondernemer. En, ook in de waarde van je bedrijf
  • je ontdekt waarom een aantal dingen die je al geprobeerd hebt, niet voor je werkten. Waar je dus mee mag stoppen!
  • je vindt de kracht om ook in je bedrijf naar je intuïtie te luisteren .Zodat je niet meer hoeft te twijfelen of jij het wel in je hebt om ondernemer te zijn – of wat jouw goede weg is.
  • Na deze Masterclass begrijp je waarom het uitvoeren van marketing trucjes voor jou niet werkt – en ook hoe je met hart en ziel wèl in actie kunt komen.
 Bonus – meditatie voor transformatie en focus

Begrijpen wat belangrijk is voor jou en je bedrijf, is stap 1. Daarna moet je het natuurlijk nog Doen!. Daarom leer ik je persoonlijk een krachtige meditatieve techniek waarmee je vanaf nu . elke dag op je hart en ziel kunt afstemmen. 

 • Je zult merken, dat je hiermee innerlijk tot een diepe rust en focus komt.
 • Er komt een transformatie op gang, die op alle vlakken door werkt.
 • Je vindt je kracht als spirituele ondernemer, geaard en licht tegelijk.
 • Ook als mens ga je steeds meer vanuit je hart en ziel leven. Dit maakt van jou een succesvol ondernemen zonder maskers, krachtig puur en echt.  

Wat kan ik voor je doen?

Alles in mijn leven heeft me gebracht bij het combineren van spiritualiteit met ondernemen. Al jong was ik geïnteresseerd in het vinden van mijn eigen spirituele missie. Het vinden, dat viel nog niet mee. Ik heb 25 jaar lang  opleidingen gedaan. banen gehad. Ik ben keer op keer vol enthousiasme aan iets begonnen … om na een tijdje de ontdekking dat dit “het” niet was.

Lange tijd, ondanks al mijn ervaring, bleef het maar moeilijk om te vinden wat precies bij me past en wat ik hier nu écht kom doen. Ik heb werkelijk jarenlang geworsteld en gezocht. Soms bijna wanhopig. Pas toen ik ontdekte hoe ik ook als spirituele ondernemer kan werken zoals  het echt bij me past, begon mijn bedrijf eindelijk te stromen.

En, wat ik ontdekt had wilde ik doorgeven! Zodat ook jij jou missie kunt gaan leven. En jij de klanten vindt die nu al op je wachten. Eindelijk het succes bereikt waar je nog nauwelijks van durft dromen – omdat je het waard bent!

Zie ik je tijdens het webinar? Super!  Ik hoop dat je er live bij bent. De energie tijdens de training is altijd bijzonder fijn.. Meditatie in een groep is vele malen krachtiger dan alleen,, waardoor jouw persoonlijke transformatie versnelt. En, je kunt mij dan direct al je vragen stellen.

Kun je er op deze data niet live bij zijn? Klik hieronder op het logo en geef je gegevens door. Ik houd je op de hoogte van volgende data. 

met een HARTegroet,

Iris – Soul Based Business