Disclaimer

Algemeen

Iris Art & Soul / Soul Based Business Academy, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Zwolle onder nummer 63555514, is verantwoordelijk voor de inhoud van de website www.soulbasedbusiness.nl, www.training.soulbasedbranding.nl en www.irisart.nl

Het is niet toegestaan om (gedeelten) hiervan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder schriftelijke toestemming. Voor persoonlijk, niet commercieel gebruik is deze toestemming niet nodig.

Als je gebruik maakt van de informatie op deze website geef je aan akkoord te gaan met onderstaande voorwaarden en bepalingen.

Inhoud

Je kunt geen rechten ontlenen aan de gegevens op deze website.

Soul Based Business Academy streeft ernaar actuele en correcte informatie aan te bieden, maar kan niet garanderen dat alle opgenomen informatie in alle gevallen daadwerkelijk actueel, correct en volledig is.

Soul Based Business Academy aanvaardt daarom in geen geval aansprakelijkheid in welke vorm dan ook, bij schade of letsel als gevolg van, of voortvloeiend uit het gebruik van de informatie van deze website. Voor eventuele verbeteringen van de opgenomen gegevens houden wij ons aanbevolen.

Hoewel wij alles in het werk stellen om misbruik te voorkomen, is Soul Based Business Academy niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website worden doorgestuurd of openbaar worden gemaakt.

Soul Based Business Academy heeft uitsluitend de doelstelling geïnteresseerden in Soul Based Business Academy te informeren over de bijdrage die mijn diensten in de meest ruime zin van het woord kunnen leveren. 

Soul Based Business Academy kan op geen enkele manier aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de gepubliceerde informatie.

Medische diagnose

Deze site is niet bedoeld als vervanging van een medische diagnose en de lezer wordt nadrukkelijk geadviseerd zijn of haar arts te raadplegen voor specifieke informatie over zijn persoonlijke gezondheidssituatie.

Aan de berichtgevingen die Soul Based Business Academy publiceert kun je op geen enkele wijze rechten ontlenen en niet beschouwen als een aanbeveling op ieder gebied.

Vragen of klachten

Heb je vragen/klachten of opmerkingen over mijn disclaimer?

Deze kun je e-mailen naar :iris@soulbasedbusiness.nl