1daagse mini retreat: Zet je bedrijf (én jezelf) in het licht

een introductie naar “ondernemen vanuit je zielsmissie” voor spirituele ondernemers

Z

Je bent nieuwsgierig naar je spirituele missie

Je hebt het gevoel dat je hier iets komt doen op aarde, maar weet niet precies wat dit is. Je bent wel nieuwsgierig. Doe je al wat bij je past, of is er meer?

Z

Jij gaat met je talenten de wereld mooier maken

Je voelt het verlangen om met jouw talenten mensen te helpen. Bij te dragen aan de wereld met iets wat er echt toe doet. En, daar ook je geld mee te (gaan) verdienen!

Z

Je wilt ondernemen vanuit je zielsmissie

Je hebt een bedrijf of zou dit graag willen. Je wordt geraakt door de mogelijkheid dat je jouw bedrijf op kunt bouwen, vanuit je spirituele zielsmissie. Op de manier die echt bij jou past.

Zet je bedrijf (én jezelf) in het Licht

Deze krachtige, transformerende 1-daagse mini retreat is een heerlijke dag “Me-time” in het teken van je bedrijf.

Je wordt ontvangen in een prachtige, natuurlijke omgeving met een superfijne verzorging van de innerlijke mens. Een dag waarna je opgeladen, voldaan en bruisend van de nieuwe ideeën naar huis gaat. 

 • Ik neem je mee naar het “ondernemen vanuit je zielsmissie”. Wat is je zielsmissie eigenlijk en hoe weet je of je vanuit die missie leeft en werkt? 
 • Je ontdekt waarom het zo belangrijk is om eerst jezelf in het Licht te zetten – en van daaruit te gaan ondernemen en geld te verdienen.
 • We doen samen een krachtige meditatie: jouw zuil van Licht als poort naar je ziel. Meditatie in een groep is vele malen krachtiger dan alleen. Waardoor jouw persoonlijke transformatie versnelt. Als mens en als ondernemer.
 • Je vindt de focus op datgene wat echt belangrijk is voor je en maakt een tastbare herinnering zodat je deze focus ook thuis vast kunt houden

   

  Ondernemen en Spiritualiteit

  Mijn hele leven heeft me gebracht bij het combineren van spiritualiteit met ondernemen.

  Spiritualiteit was mijn “eerste liefde”. Ik wilde vooral mensen helpen, vanuit een diep gevoel van compassie. Eerst probeerde ik dat, zoals de meeste jonge mensen, in loondienst voor een bedrijf. Maar ik brandde hiermee keer op keer op. Mijn energie vloeide weg en het ging dan letterlijk niet meer.

  Voor mij was mijn eigen bedrijf een logische stap. Doen wat ik hier kom doen, op de manier die bij mij past! Het klonk zo gemakkelijk. En het voelde supergoed. Maar het echte ondernemen, mijn bedrijf opbouwen en de goede klanten vinden – dat viel in het begin nog niet mee. Ik deed van alles. Leerde van alles. Deed businesscoachings trajecten. Visualiseerde. Kwam in actie. En alles werkte een beetje – en ook weer net niet.  Pas toen ik de juiste onderdelen achter elkaar zette en dit begon te doen zoals dat echt bij mij past (met Hart en Ziel), begon mijn bedrijf te stromen. 

  Vallen en opstaan. Struikelen en weer doorgaan. Wanneer ik dit van tevoren had geweten, was ik er vast niet blij mee geweest. Maar nu, nu ik de hele weg zie voel ik dankbaarheid. En ben ik superblij, dat ik met alles wat ik heb geleerd, jou mag helpen. Eerst om te vinden wie je echt bent, wat jij hier komt doen. En, zeker zo belangrijk, hoe ook jij hiermee jouw bedrijf tot bloei kunt brengen. Op de manier die bij je past.

  Iris Boonstra – Transformatie Businesscoach voor spirituele ondernemers

  Ben jij er klaar voor om met jouw talenten en missie de wereld mooier te maken? Reserveer dan nu je plek!

  Superfijn dat jij er ook bij bent! De investering voor deze levens veranderende dag bedraagt slechts €77,-.  Inclusief werkboek, heerlijke lunch, koffie en thee. Kort na jouw reservering ontvang je een bevestiging en betaalmogelijkheid. Kom je met iemand samen? Maak gebruik van de vriendenkorting en betaal p.p. €67,-

  De eerstvolgende datum is 24 November 2019 in de Poort te Groesbeek. De data in 2020 zijn binnenkort bekend. Laat voor informatie je gegevens achter.  Dan neem ik z.s.m. contact met je op.

  6 + 12 =